Connect with us

Promotivni članak

ADRIA IMPEX: Domaći proizvodi u Münchenu

Objavljeno

on

Adria Impex

Predstavljamo vam poduzeće Adria Impex koje se nalazi u Münchenu. U samo dvije godine od osnutka prometnulo se kao vrhunska lokacija za sve one koji su željni proizvoda iz domovine. Nevažno radi li se o Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji ili Makedoniji, Adria Impex objedinjuje sve na jednom mjestu!

REKLAMNI SPOT IZ PROGRAMA RADIO PUTOKAZA

Tri lokacije u Münchenu

Točnije na tri i to u Truderingu na adresi Birthälmerstr. 14, 81829 München, zatim Schwanseestraße 81, 81549 München , te Christel-Küpper Platz 6, 81379 München . Bogat asortiman domaćih proizvoda se svakodnevno širi pa tako sada možete pronaći sve eminentnije brandove na jednom mjestu.

Izdvajamo: Badel, Maraska, Gavrilović, Pivac, Šimić, Perutnina Ptuj, Dukat, Aura, Cedevita, Argeta, Kraš, Zvijezda, Fruktal, Jamnica, Ožujsko, Kutjevo, Belje i mnogi drugi.

Tu su i zamrznuti proizvodi od Leda, Brajlovića, Klasa, pa sve do lokalnih Moosacher Paradise mesnih proizvoda.

Asortiman se osvježava tjedno tako da uvijek ima dovoljno robe na zalihama.

Oglasi

Ukoliko i niste u Münchenu ili niste u mogućnosti posjetiti trgovine Adria Impexa tu je i izuzetno funkcionalni web shop gdje možete sve proizvode naručiti uz par klikova mišem s dostavom na željenu adresu.

Adria Impex osluškuje potrebe svojih kupaca tako da se i u narednom razdoblju mogu očekivati brojna iznenađenja kako bi boravak u inozemstvu bio što lakše podnošljiv uz ukusne i kvalitetne proizvode s cijelog Balkana.

Kontakt: 089 67907438

www.adria-impex.de

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook