Connect with us

Bavarska

Bijeg kroz München: Ferrarijem kroz policijsku blokadu

Objavljeno

on

Ferrari

Čak ni policijska blokada ceste nije sprječila vozača da divlja Münchenom. Istražitelji sada pokušavaju rekonstruirati cijelo putovanje.

26-godišnji vozač Ferrarija svojom prebrzom vožnjom u četvrtak navečer nije doveo u opasnost samo sebe, već i druge sudionike u prometu. Patrola je htjela kontrolirati trgovca otpadom oko 19 sati na Frankfurter Ringu, što je rezultiralo odvažna potjera. Prema policiji, muškarac je vozio Ferrari F8 Tributo. Trenutno je dostupan za kupovinu po cijeni od oko 230.000 eura.

Vozač Ferrarija bježao od policijske kontrole

Pobjegao je od patrole “izuzetno opasnim manevrima vožnje”, izvijestila je policija u petak. U Kantstrasse je vozio u suprotnom smjeru u jednosmjernoj ulici i nogostupom. Djevojčica (9) uspjela se spasiti skokom u stranu.

Policajci su blokirali raskrižje Petuelring/Schleißheimer Strasse automobilom civilne policije kako bi ga prisilili da stane. Nije ga to pokolebalo, vozač Ferrarija se zabio u auto i samo nastavio voziti. Dva policajca u automobilu zadobila su lakše ozljede.

Muškarac je zatim parkirao automobil na Lerchenauer Strasse i pobjegao pješice. No, nije daleko stigao i uhićen je.

Oglasi

Vozač nije imao vozačku dozvolu, a pokazalo se da se već nekoliko puta “družio” s policijom. Sada ga se istražuje zbog, između ostalog, ugrožavanja cestovnog prometa, zabranjene utrke motornih vozila, opasnog uplitanja u promet na cestama i vožnje bez dozvole. Štetu policija procjenjuje na oko 40.000 eura.

Policija želi rasvijetliti točan tijek vožnje te traže svjedoke. Ukoliko znate nešto o ovome kontaktirajte ekipu za prometne nesreće (Tegernseer Landstraße 210 / Tel. 089/6216-3322).

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook