Connect with us

Viral

Bivši njemački kancelar Schroeder izgleda ’10 godina mlađe’ bez kobasica

Objavljeno

on

Bivši njemački kancelar Gerhard Schroeder postao je novi čovjek nakon što je svoje omiljene kobasice currywurst ove godine zamijenio zdravom hranom, pokazuju fotografije koje je objavila njegova supruga.

Sedamdesetosmogodišnji Schroeder na fotografiji objavljenoj na Instagramu izgleda mnogo tanje u usporedbi s ranijom fotografijom koju je također podijelila njegova 52-godišnja supruga Soyeon Schroeder-Kim i koja se također odlučila okrenuti zdravijem načinu života 2023.

Korisnici društvenih mreža su komentirali: “Wow, deset godina mlađe!” ili “Odlično i svaka čast na izdržljivosti!”.

“Ujutro: zobena kaša i zobeno mlijeko sa svježim voćem”, otkrila je Schroeder-Kim u čemu leži tajna uspjeha njezina supruga.

“Za ručak: riba i mnogo povrća ili povremeno meso. Navečer: uglavnom artičoke. Desert: prirodni jogurt sa zrnjem kakaa i sjemenkama bundeve”, dodala je.

Oglasi

Njezin suprug se uglavnom suzdržava od konzumacije vina i “većinu vremena” od currywursta, znamenitog njemačkog jela, u kojem se kobasica uranja u kečap, a zatim posipa kurkumom, čilijem i drugim začinima.

“Kurkuma – definitivno NE”, napisala je Schroeder-Kim vezano uz omiljeno jelo njena supruga.

Schroederova ljubav prema currywurstu je dobro poznata u Njemačkoj. Kada je bio kancelar 2002., naručio je porciju currywursta i štrudle od jabuka za američkog predsjednika George W. Busha, koji je tada bio u posjetu Njemačkoj i kojem se jelo nije svidjelo.

Schroeder je 2021. kritizirao potez proizvođača automobila Volkswagen, koji je u kantinama odlučio zamijeniti currywurst vegetarijanskim izborom jela.

Currywurst je “jedna od energetskih pločica radnika u proizvodnji”, prosvjedovao je Schroeder tada.

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook