Connect with us

München

Boksač preminuo nakon borbe u Garchingu

Objavljeno

on

Bokser udara drugog boksera
Boksač preminuo nakon borbe u Garchingu

Nakon što je boksač ostao ozlijeđen, emotivno shrvani navijači ušli su u ring zajedno s hitnom pomoći. Kako je priopćila policija, ozlijeđeni boksač preminuo je u bolnici u nedjelju poslijepodne.

Pedesetak bijesnik navijača otežali su rad interventnom timu prve pomoći koji su pokušali spasiti 38-godišnjeg boksača iz Münchena. Kako je policija objavila u ponedjeljak ujutro, preminuo je u bolnici “od posljedica tučnjave”, ​​vjerojatno od posljedica udarca u glavu.

Nakon što je boksač u subotu navečer ozlijeđen u ringu na meču na Bürgerplatzu u Garchingu, bolničari su mu pokušali pomoći reanimacijom u ringu.

Policija osiguravala hitnu medicinsku pomoć

No, nekoliko navijača maltretiralo je pomagače i ometalo ih u važnom poslu. Bolničari su morali obavijestiti policiju koja je s 15 patrola odmah izašla na mjesto događaja. Policajci su se probili kroz gomilu i uspjeli ograditi područje oko ozlijeđenog muškarca i bolničara kako bi mu konačno pružili pomoć.

Boksač preminuo u bolnici

Boksača je potom hitna pomoć prevezla u bolnicu u Münchenu na daljnje liječenje. No, to nije bilo sve, jer je i tamo ispred zgrade bilo tridesetak ljudi, tako da je policija i tamo morala osigurati red. Tek oko 3 sata ujutro svi su otišli i situacija se smirila.

Oglasi

Još uvijek nije jasno kakve će pravne posljedice imati događaji te noći. Sada treba ispitati udarac u boksačkom ringu. Nije jasno jesu li neredi navijača i ometanje hitne pomoći odgovorni za smrt 38-godišnjeg boksača. Kako piše AZ, točne postupke tijekom sportskog događaja provjerava Komesarijat 13 (odgovoran za požare i industrijske nesreće).

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook