Connect with us

Glazba

Brkovi u Münchenu priredili dernek za pamćenje

Objavljeno

on

Brkovi u Münchenu

Brkovi u Münchenu bi još donedavno zvučalo kao čista egzotika, ali evo, dogodilo se. Reportaža je trebala biti jučer, ali zbog mamurluka većine umiješanih ide s malo zakašnjenja.

Koncertna sezona se lagano budi i svakoga dana vidimo nove najave što je znak da korona polako ide u ropotarnicu prošlosti bez obzira na incidencije i ostale medijske parametre. Mjesto radnje klub Huiras, koji je novo koncertno doba otvorio izuzetno snažno i sa širokom plejadom velikih imena i različitih glazbenih ukusa. Prosto rečeno, za svakoga po nešto.

Brkovi su nastupili proteklog petka, a po slobodnoj procjeni publike je bilo 200-tinjak. Neki su radi ovog koncerta potegli čak iz Švedske.

Brkovima je ovo bio, kako sami kažu, prvi nastup nakon šest mjeseci pauze i od prvog rifa se moglo vidjeti da bend i publika imaju slična očekivanja. Od prvog do posljednjeg takta jako i u glavu. Ono što krasi Brkove kao bend je što između prvog i zadnjeg tona uvijek ima konstanta dodavanja snage i energije prema višim vrijednostima.

Energična svirka i sinergija s publikom

Bend sjajno komunicira s publikom ali i s uvijek zabavnom dozom humora članova međusobno. Dugogodišnje aktivno koncertno patroliranje ne samo na području bivših država nego i šire Brkove je našpicilo do mjere da funkcioniraju poput nezaustavljivog stroja koji se dodatno boosta povratnom energijom koju crpe iz publike. I svaka im čast na tome.

Oglasi

U preko dva sata svirke mjesta za stolovima su nestala i svi su se preselili ispred bine, očigledno uživajući u svakom tonu. Bili smo na masu koncerata ali ovo je bio jedan od onih gdje osjetiš onu dobru vibraciju, homogenost između ljudi koji se niti ne poznaju a svi imaju isti cilj. Ruke gore i nek’ duša gori. Jednostavno, zar ne? Esencija glazbe po nekakvom našem skromnom mišljenju.

Nakon koncerta u razgovoru s frontmenom Šamsom doznajemo da im je u glavnom gradu Bavarske sjajno i da su se veselili ovom koncertu, kao što se vesele i nekom budućem susretu.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook