Connect with us

Putovanja

CROATIA AIRLINES: U zimskom redu letenja povezuje 13 europskih odredišta

Objavljeno

on

München i Osijek povezani izravnim letovima cijele godine
Croatia Airlines uvodi nove linije

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik i član Star Alliancea, uvodi nove međunarodne linije. Na pojedinim sezonskim linijama će povećavati ukupan broj letova i raspoloživih mjesta u zimskoj sezoni 2022./2023.

U razdoblju od 30. listopada ove godine do 25. ožujka 2023. nacionalni zračni prijevoznik planira povezati Hrvatsku s 13 međunarodnih odredišta s ukupno 19 međunarodnih linija.

Istovremeno se planira obavljati više od 8.500 redovitih letova i ponuditi oko 869.000 sjedala, što je 28 posto više u odnosu na zimski red letenja 2021./2022.

Nacionalni zračni prijevoznik planira dati snažan doprinos razvoju hrvatskog turističkog proizvoda i unapređenju prometne infrastrukture Republike Hrvatske tijekom zimskih mjeseci.

Novi letovi

Kako piše CroatiaWeek, novost su direktni međunarodni letovi Split – Zürich i Pula – Zürich. Avioni će na obje linije letjeti od kraja listopada ove godine do sredine siječnja 2023. i to dva puta tjedno. Povratne avio karte za letove iz Splita i Pule putnicima su dostupne već od 149 eura.

Oglasi

Kako bi odgovorili na povećanu potražnju na tržištu, avioprijevoznik do sredine siječnja 2023. projačava letove na redovnoj liniji Rijeka – München. Sada će zrakoplovi letjeti tri puta tjedno i to utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Do kraja siječnja 2023. godine biti će više letova i na redovnoj liniji Zagreb – Dublin. Zrakoplovi će prometovati dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Povratne avio karte na ovoj liniji dostupne su već od 189 eura.

Osim toga, letovi na međunarodnoj liniji Osijek-München nastavljaju povezivati ​​istočnu Hrvatsku sa svijetom tijekom cijele godine. Putnici i dalje imaju dva leta tjedno, ponedjeljkom i petkom, a povratne karte dostupne su već od 129 eura.

13 međunarodnih odredišta

Tijekom zimskog razdoblja zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika izravno će povezivati ​​Zračnu luku Zagreb s ukupno 13 međunarodnih odredišta. Tu su Amsterdam, Beč, Bruxelles, Dublin, Frankfurt, Kopenhagen, London Heathrow, München, Pariz, Rim (preko Splita), Sarajevo , Skoplje i Zürich.

Iz splitske zračne luke planirani su letovi prema četiri međunarodna odredišta, od kojih su putnicima na raspolaganju dnevni letovi za München (povratne karte već od 149 eura), Frankfurt (od 169 eura) te Rim (od 109 eura) i Zürich.

Oglasi

Osim širenja međunarodne mreže letova, Croatia Airlines nastavlja osiguravati zračnu povezanost hrvatskih gradova i regija svojim redovitim domaćim letovima, što uključuje letove između 5 hrvatskih zračnih luka (Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar, Pula).

Mreža međunarodnih i domaćih letova tijekom nadolazeće zimske sezone prilagođena je tržišnoj potražnji za uslugama zračnog prijevoza, što kompanija kontinuirano prati, a planirani red letenja podložan je promjenama, ovisno o razvoju epidemiološke i sigurnosne situacije u Hrvatskoj i svijetu.

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook