Connect with us

Uncategorized

Die Lange Nacht der Musik 2022.

Objavljeno

on

Couple dancing at concert
Die Lange Nacht der Musik

Noći u Münchenu su opet sve duže. A u subotu 7. svibnja 2022. noćni sati će opet biti popraćeni glazbom. Nakon korona pauze ponovno će se održati Duga noć glazbe.

AZ donosi informacije o ulaznicama, koncertima i autobusima

Die Lange Nacht der Musik u Münchenu: 400 koncerata na 60 mjesta

U ponudi je 400 koncerata na 60 mjesta i izbor je veoma raznolik. Koriste se koncertne dvorane i kazališta, ali i barovi, hoteli i crkve. Na primjer, možete uživati ​​u akustici u St. Markusu u Schwabingu, u St. Paulu na Theresienwieseu i u St. Korbinianu na Gotzinger Platzu.

Ako se i vi želite malo razdrmati, možda ćete htjeti svratiti u wine bar Lump, Stein und Küchenmeister u Alter Hofu, gdje nude reggae band Turn2Ten. Jasmin Bayer nastupit će s bendom u agenciji ZAV artist u birou za zapošljavanje na Kapuzinerstrasse. No, bit će i glazbe u tavnici Kuće književnosti ili u hotelu Charles.

Gdje nabaviti ulaznice za Dugu noć glazbe u Münchenu?

Ulaznice su ove godine dostupne samo putem Münchena Ticketa. Koštaju 20 eura plus prethodna rezervacija. U blagajničkom šatoru na Odeonsplatzu nalazi se blagajna.
Duga noć glazbe počinje u 20 sati i traje do 2 sata ujutro. MVG osigurava prijevoz.

Oglasi

Putovanje autobusom u Dugoj noći glazbe

Od 20 do 2 sata ujutro, MVG shuttle autobusi do mjesta događaja voze na četiri različite rute. Primjenjuje se ciklus od deset minuta. Međutim, autobusna linija 100 u subotu ne staje na Odeonsplatzu. Stanica Von-der-Thann-Strasse bit će premještena u Ludwigstrasse.

Dodatne informacije na službenoj Facebook stranici

Raspored na mapi:

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook