Naslovnica München DVA NOVA SUPER BRZA RADARA U MÜNCHENU: Poznate lokacije

DVA NOVA SUPER BRZA RADARA U MÜNCHENU: Poznate lokacije

Policija želi stati na kraj ilegalnim utrkama u gradu.

Radar za mjerenje brzine

Dvije nove super brze kamere trebale bi pomoći u sprečavanju ilegalnih automobilskih utrka u Münchenu.

Konkretno, radi se o lokacijama na Ingolstädter Strasse i Frankfurter Ringu. U prošlosti su se tamo često događale opasne utrke automobila . Sada je izvjesno da će tamo uskoro biti fiksne kamere za nadzor brzine.

Ako morate kočiti za vrijeme automobilske utrke, zabava će brzo prestati“, nada se Fredy Hummel-Haslauer (SPD), čelnik lokalnog okružnog odbora. Međutim, još uvijek nije jasno kada će se točno koristiti kombinirane kamere za mjerenje brzine. “Neće proći dugo vremena. Dijelovi kamera za nadzor brzine već se mogu vidjeti ”, objašnjava Denny Richter (41), policijski satnik iz stanice na Milbertshofenu.

Milbertshofen: Dvije nove super brze kamere na raskrižjima

Problemi s isporukom zbog korone odgodili su izgradnju novih super -brzinskih kamera. Na raskrižju Frankfurterskog Ringa i Ungererstraße već postoji instalacija, ​​ali još nije opremljena mjernom tehnologijom. Na uglu ulica Ingolstädter Strasse i Neuherbergstrasse, kabeli su već u betonskom temelju.
Tamo će se graditi najsuvremeniji digitalni kombinirani sustavi. Mogu snimati fotografije u više smjerova, mjeriti brzinu i pratiti kršenja crvenog svjetla nasemaforu.

Kamere za mjerenje brzine tamo su definitivno potrebne. Na primjer, Ingolstädter Straße je dvotračna, ravna i uz nju gotovo da nema stambenog naselja. Nažalost, to mnoge dovodi u iskušenje da voze prebrzo ”, kaže Richter.

Primjer: u rujnu je 25-godišnjak iz okruga Starnberg jurio ulicom brzinom od 143 kilometra na sat. Na ovom području dopušteno je samo 50 km / h.

Nove kamere za mjerenje brzine definitivno će imati učinak“, tvrdi Hummel-Haslauer. Zasad postoji samo jedna kamera s fiksnom brzinom u Milbertshofenu: na Lerchenaueru, na uglu Moosacher Straße.

München: Radarski sustavi također u tunelima Mittlerer Ringa i na Mc-Graw-Grabenu

Prema policiji, postoje i fiksne kamere za mjerenje brzine u tri tunela Mittlerer Ringa na gradskom području – tuneli Richard Strauss, Petuel i Luise Kiesselbach. Na Landshuter Allee postoje i stacionarni sustavi za nadzor brzine. Ova je ruta također popularna među trkačima. Digitalni kombinirani sustavi također se nalaze na križanju Wasserburger Landstrasse i Bajuwarenstrasse, u Dachaueru, na uglu Max-Born-Strasse i na križanju ulica Oskar-von-Miller-Ring i Briennerstrasse. U Mc-Graw-Grabenu na Giesingu grad također ima fiksne sustave radara koji prati sve prekršaje.

Nadziranjem nedopuštene brzine suzbija se jedan od glavnih uzroka teških prometnih nesreća“, objašnjava glasnogovornica policije. Bavarsko Ministarstvo unutarnjih poslova ponekad propisuje sljedeće kriterije za ugradnju nadzornog sustava: To mora biti mjesto s visokim rizikom od nesreća i osobito velikim prometom. “Ovi se kriteriji primjenjuju na dvije nove lokacije“, objašnjava glasnogovornica policije. Policija stalno provjerava jesu li u Münchenu potrebne nove kamere za mjerenje brzine.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
IZVORAZ
Prethodni članakMANJAK OSOBLJA I DALJE MUČI BOLNICE U BAVARSKOJ
Sljedeći članakROBBIE WILLIAMS U MÜNCHENU: Spektakl za 150.000 fanova
Ne gledaj me tako dok se ludi snovi množe...