Connect with us

Glazba

EUROVIZIJA U AMERICI: Snoop Dogg i Kelly Clarkson voditelji showa

Objavljeno

on

eurovizija mikrofon
@TTStock via Twenty20

Reper Snoop Dogg i pjevačica Kelly Clarkson bit će voditelji “Natjecanja za pjesmu Amerike” po uzoru na Euroviziju. Već godinama u SAD-u pokušavaju dobiti licencu za svoju verziju ovog najpopularnijeg i najgledanijeg glazbenog festivala na svijetu, a sada im je to napokon i uspjelo.

Natjecanje će se prikazivati na američkoj mreži NBC. Početak ‘showa’ je ožujku, a veliko je finale predviđeno za 9. svibnja.

Eurovizija, ali na američki način

Sudjelovat će izvođači, solisti, dueti ili grupe iz svih pedeset američkih saveznih država, područja glavnog grada Washingtona i pet pridruženih američkih teritorija.

“Čast mi je što ću voditi Natjecanje za pjesmu Amerike sa svojom ‘sestricom’ Kelly Clarkson”, kazao je Snoop Dogg u pisanoj izjavi za medije.

Clarkson je pobjednica prvog izdanja Američkog idola 2002. godine koja se razvila u jednu od najuspješnijih američkih pjevačica s dva Grammyja i milijunima prodanih albuma.

Oglasi

“Velika sam zaljubljenica u koncept Eurovizije i oduševljena sam što taj glazbeni fenomen dolazi u Ameriku”, kazala je.

“Uzbuđena sam što ću raditi sa Snoopom i ne mogu dočekati da vidim svaku državu i teritorij predstavljenu sa svojim izvođačem”.

Najveći spektakl na svijetu

Eurovizija je jedno od najvećih televizijskih događanja u svijetu, poput Olimpijskih igara. Najgledaniji je to i televizijski show na planetu.

“Zamislite da je glazba olimpijski sport i da se natjecatelji iz cijelog svijeta okupe na natjecanju za zlatnu medalju. To je Eurovizija”, kazao je producent “Amerovizije” Anders Lenhoff u priopćenju.

“Natjecanje za pjesmu Amerike je natjecanje koje će se prikazivati na televiziji, a ne natjecanje stvoreno samo kako bi postalo televizijski show. Bit će otvoreno za sve glazbenike, neovisno jesu li amateri ili već imaju ugovor s izdavačkom kućom. Nitko nije isključen”, kazao je.

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook