Naslovnica Minhen FC Bayern i Audi produžili suradnju

FC Bayern i Audi produžili suradnju

241
0
allianz arena audi

FC Bayern München i Audi zajedno kreću u budućnost. Partnerstvo između njemačkog  prvaka i premium proizvođača automobila iz Ingolstadta traje već 17 godina. Sada je sporazum, koji je izvorno trajao do 30. lipnja 2025., produžen za još četiri godine do 2029. godine.

Audi ostaje ekskluzivni automobilski partner FC Bayerna. Ranim produženjem ugovora partnerstvo će se također proširiti. Strateške točke za budućnost su elektrifikacija i inovativni marketing. Da bi se to naglasilo, dogovoreno je da će svi igrači FC Bayerna s ugovorom dobiti 2020. čisto električni Audi e-tron.

Karl-Heinz Rummenigge, izvršni direktor FC Bayern München AG: „Veoma sam sretan zbog ranog produženja našeg partnerstva s Audijem. Za FC Bayern ovaj je sporazum važan strateški korak u budućnost. FC Bayern i Audi surađuju pouzdano, ozbiljno i u korist obje marke više od desetljeća i pol. Sada je zajamčeno da će se ovo partnerstvo nastaviti u narednih deset godina. ”

“FC Bayern München savršeno se uklapa u stratešku prilagodbu Audija”, kaže Hildegard Wortmann, šef prodaje i marketinga u AUDI AG. Dvije jake marke širom svijeta su poznate po vrhunskim iskustvima. „Želimo biti bliski s našim obožavateljima, kupcima i potencijalnim kupcima. Kao ekskluzivni automobilski partner FC Bayern München, imamo priliku predstaviti nove koncepte mobilnosti, elektromobilnosti i povezanosti te ih učiniti opipljivim. “

Alexander Seitz, izvršni direktor, (Kina):„ Rad s FC Bayernom kao jednim najboljih međunarodnih klubova s ​​650 milijuna obožavatelja širom svijeta i 135 milijuna obožavatelja samo u Kini, otvara nove, zajedničke marketinške mogućnosti, posebno u Kini, najvažnijem tržištu za Audi. ”

Partnerstvo između FC Bayern Münchena i Audija započelo je 2002. godine kao čisto sponzorsko partnerstvo. Audi je također dioničar u FC Bayern München AG od 2011. godine. Od tada do danas održane su brojne zajedničke aktivacije, inicijative i događaji. Vrhunac suradnje svakako je Audi Cup, jedan od najkvalitetnijih europskih pripremnih turnira, koji se šest puta održavao u Allianz Areni.

Ugovor je težak oko 500 milijuna eura.

Izvor: FC Bayern

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.