• donosimo pregled obrta sa dostavom u Minhenu
  • odabiremo najbolje u branši

BARISTA ROYAL

Pravična naknada proizvođača kave još uvijek nije toliko rasprostranjena koliko bismo željeli da bude, no ona je barem puno češća nego prije 10 ili 20 godina. Međutim, društvena odgovornost marki za kavu obično završava na utovarnoj luci ili najkasnije na nacionalnoj granici. Barista Royal želi to promijeniti. Kako? Aktivnim uključivanjem osoba s invaliditetom u proces proizvodnje kave.

BARISTA ROYAL donosi najkvalitetnije mješavine kave. Kako za privatne osobe tako i za ugostitelje. Dostava je besplatna iznad 35 eura.

WEB: https://baristaroyal.de/

E-Mail: hilfe@baristaroyal.de

Telefon
089-21536600

RESTORAN SHANDIZ

Orijentalni vrt Shandiz nudi svojim gostima obiteljsku atmosferu s tradicionalnom perzijskom kuhinjom koja se sastoji od izvrsnih egzotičnih začina i najbolje riže u gradu. Briga Nore i Amina Salehija da gostoljubivost svoje rodne zemlje dovedu u München može se vidjeti u ljubavnom dizajniranom orijentalnom interijeru koji spaja tradiciju i suvremenost, uljudan, osobni pristup gostima i zadovoljstvo dugogodišnjih redovnih kupaca. Njihove sjajne proizvode možete poručiti i telefonski ili online.

KONTAKT:

www.shandiz.de

TEL: +498959947986

Dachauer Straße 50
80335 München

FEINES DEROSA

Claudio De Rosa, školovani biznismen i hobi kuhar s velikom strašću prema visokokvalitetnim kuhinjskim noževima, poštenom hranom i svime što je dobro. Ovdje ćete pronaći odabranu i finu ponudu s izvrsnim kuharskim noževima, praktičnim kuhinjskim alatima i odabranim specijalitetima . Noževi su im izvini….

Neki odabrani proizvodi, posebno svježi proizvodi, mogu se kupiti samo na licu mjesta u  trgovini, ali sada radimo dostavu. Sve možete da poručite putem web sitea

Claudio De Rosa
Feines De Rosa
Ottobrunner Str. 35
82008 Unterhaching
Deutschland

Telefon: 01637913367
E-Mail: kontakt@feines-derosa.de

Poznajete dobar obrt za gastro Patrolu? Pišite nam: info@putokaz.eu

Ostavi odgovor

Unesite komentar
Molimo unesite ovdje svoje ime