Higijenska kuka
Higijenska kuka - manje kontakta sa površinama

Ovaj bi higijenski proizvod mogao biti popularniji nego ikad u corona krizi. Sljedeći HIT proizvod nakon dezinficijensa?

    • Neki će se potrošači pitati što je “higijenska kuka”.
    • Kukice bi se uskoro mogle naći kod diskonteru.
    • Jesu li kukice sljedeći članak potražnje nakon dezinficijensa u korona krizi ?
Higijenska kuka
Bez kontakta sa površinama koje diraju drugi

Higijenska kuka u koronskoj krizi – također kod Aldija

Što je, molim vas, higijenska kuka? Ovo će pitati mnogi potrošači koji bi uskoro mogli naići na takav proizvod u diskontima . Kako prenosi portal Chip.de, higijenske kuke trebalo bi od 28. svibnja biti dostupne za 99 centi kod Aldi Süd.

Neki možda već znaju nešto poput ovoga. Naziv je program. Za sve ostale, portal pojašnjava: “Pomoću ovih kuka otvarate vrata, pritiskate tipke za zaustavljanje u autobusima i tramvajima, pritisnite prekidače za svjetlo, otvorite poklopac WC-a ili upisujete svoj PIN u čitač kartica na blagajni supermarketa, bez vlastite ruke ili prstiju da biste je koristili. Možda biste čak mogli i gurati kolica s njima. “

Higijenska kuka kod diskountera – ali ideja nije nova

Međutim, higijenske kuke nisu Aldijev vlastiti izum, a druge  kompanije također proizvode i prodaju takve kuke već nekoliko tjedana. Takve kuke se mogu naći i na primjer na Amazonu. Higijenska kuka, sljedeći članak potražnje za dezinfekcijskim sredstvima i maskama?

Proizvode trenutno možete pronaći na Amazonu.

 

NAPOMENA: Ovaj članak sadrži “komisijske” linkove što znači da ukoliko kupite nešto preko ovih linkova Putokaz može dobiti malu proviziju.

PUTOKAZ RADIO
PUTOKAZ YOUTUBE

Ostavi odgovor

Unesite komentar
Molimo unesite ovdje svoje ime