Connect with us

Film & TV

INDIGO KRISTAL: Filmski hit iz Srbije stiže u München

Objavljeno

on

Srpska kinematografija ima novi regionalni hit, kojeg mnogi prozivaju nasljednikom  Južnog vetra. Riječ je o drami Indigo Kristal, debitantskom ostvarenju redatelja Luke Mihailovića. O filmu piše Martina Petrović za Journal.hr

Film čija je radnja smještena u Šapcu prati tridesetogodišnjeg Vuka, koji izlazi iz zatvora na uvjetnu slobodu, uz prijetnju da se onamo vraća ako napravi i najsitnije (ne)djelo. Vuk se nastoji asimilirati u društvo, međutim učestalo zapada u situacije koje ga vraćaju na stari život. Njegov osobni krik za pomoć, ujedno je i simbolični generacijski krik za razumijevanjem i pokušajem da se vrate na pravi put.

Glavne uloge su povjerene su Miodragu Radonjiću, Nini Janković, Denisu Muriću i Pavlu Mensuru, a u ostalu glumačku ekipu čine Miloš Petrović Trojpec, Miloš Đurović, Mateja Popović, Gorica Popović i Milan Čučilović.

Kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibić, koji su ujedno autori glazbe za ovaj film. Njihova pjesma UK Drill, koja se našla na soundtracku filma Indigo Kristal, uspješno se “ugurala” na top ljestivce te trending listu YouTubea.

Kompleksan, ali veoma suvremen tekst napisao je upravo redatelj Luka Mihailović, a kao producenti cijeli projekt su podržali Miodrag Radonjić i Miloš Avramović, odnosno producentske kuće Arhangel Studios, Režim, kao i RTS.

Oglasi

Film se od 26.3 2023 godine može pogledati u Münchenu u CinemaxX od 17:00

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook