Connect with us

Kultura

Kristina Kuzmič predstavila autobiografiju “Drži se”

Objavljeno

on

Kristina Kuzmič
Kristina Kuzmič

Poznata američka vlogerica i spisateljica hrvatskog porijekla Kristina Kuzmič predstavila je u Zagrebu svoju knjigu “Drži se” objavljenu u izdanju Profila. Hrvaticu koju je Oprah lansirala u zvijezde na društvenim mrežama prati više od tri milijuna ljudi.

U knjizi je Kuzmič svoju životnu borbu i istančan osjećaj za duhovitost pretočila u riječi te tako osvojila publiku na više kontinenata. Recept njezine popularnosti je otvorenost i autentičnost koju je prepoznala i slavna Oprah Winfrey koja ju je 2011. odabrala između 20 tisuća kandidata i dala joj vlastiti TV kulinarski show. Otada Kristina Kuzmič živi “američki san”.

Na društvenim mrežama prati je više od tri milijuna ljudi, među kojima je i velik broj iz Hrvatske, a njezine snimke o roditeljstvu, kulinarstvu i životu općenito dosad su pregledane više od milijardu puta.

“Drži se” je autobiografija u kojoj na nepretenciozan i inspirativan način, s velikom dozom humora, Kuzmič govori o svojem životu, o odlasku u SAD za vrijeme rata u Hrvatskoj, o životnim usponima i padovima, o sebi kao mladoj ženi, bez sigurnog zaposlenja, koja je postala samohrana majka dvoje djece, o tome kako je bila bez prihoda i patila od depresije, o ponovnom vjenčanju i balansiranju odgoja dvoje tinejdžera i malog djeteta i karijere, o tome kako je privukla pažnju slavne Oprah i postala pobjednica njezina televizijskog natjecanja.

“Dok sam pisala knjigu nisam očekivala da će ona jednoga dana biti prevedena i na hrvatski. Kad sam vidjela hrvatsko izdanje knjige, rasplakala sam se“, rekla je Kuzmič.

Oglasi

“Život je težak, ja uvijek pokušavam biti drugima ono što je meni trebalo kad sam bila na dnu. Želim ljudima pružiti nadu i pomoći da se osjećaju manje usamljeni”, rekla je.

Kristina Kuzmič rođena je u Zagrebu, a djetinjstvo je provela u Osijeku. Njezina se obitelj preselila u Ameriku kada joj je bilo 14 godina. Danas živi u Kaliforniji, u blizini Los Angelesa, no Hrvatsku smatra svojom domovinom.

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook