Connect with us

Posao

LINKEDIN: Top 10 start up-a u Njemačkoj

Objavljeno

on

Ruke drze mobitel sa natpisom Linkiedin

Popis LinkedIn Top Startups 2022 predstavlja deset tvrtki u usponu u Njemačkoj koje zapošljavaju vrhunske talente. Popis se temelji na ekskluzivnim podacima LinkedIna o rastu poslova i interesu za poslove, a uključuje tvrtke poput Personio, FINN i Hive za koje bi tražitelji posla mogli biti posebno zainteresirani.

Pokretanje posla uvijek je bio izazov. U ovakvim vremenima to je još više istina. Danas, s velikom inflacijom i gospodarskom neizvjesnošću, startupima je teže privući investitore i brzo rasti.

No izreka kaže: “Nesigurna su vremena kada se rađaju inovacije”. S ograničenim resursima i kapitalom, mlade tvrtke mogu biti prisiljene odrediti prioritete i brzo se prilagoditi.
Ovo je šesti godišnji LinkedIn Top Startup popis, koji prikazuje trenutno najtraženije poslodavce. Sadrži deset njemačkih tvrtki koje se suočavaju s gospodarskim izazovima, nastavljaju razvijati nove stvari i privlače vrhunske talente.

Za poredak su analizirani podatci LinkedIna u ove četiri kategorije: rast broja radnih mjesta, interes za ponude poslova, angažman članova u tvrtki i njezinim zaposlenicima te privlačenje najvećih talenata iz tvrtki na listi LinkedIn Top Companies.

Tražite posao i želite biti dio startupa? Onda će vam ovaj popis pomoći da pronađete poslodavca kod kojeg možete razvijati inovacije, rješavati uzbudljive probleme i profesionalno se razvijati.

Top 10 start up-ova u Njemačkoj:

Oglasi
  1. Personio – München
  2. Lilium – München
  3. Finn – München
  4. Flink – Berlin
  5. Tomorow – Hamburg
  6. Moss – Berlin
  7. Hive – Berlin
  8. Vay -Berlin
  9. Helsing – München
  10. Plan A – Berlin
Continue Reading
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook