Connect with us

Gastro patrola

MALA AVLIJA: München ima novo mjesto sa ćevapima

Objavljeno

on

Mala Avlija

Mala Avlija je novootvoreni restoran manjeg formata koji se nalazi u podhodniku na Stachusu u Münchenu.

O restoranu Avlija iz Moosburga smo već pisali i uvijek se rado sjetimo klope koju smo tamo kušali. U međuvremenu se ova priča proširila i do Landshuta a sada i u Münchenu kao Mala Avlija.

Mala Avlija velika porcija

Menu nije velik i za sada možete da uživate samo u ćevapima. Po riječima voditelja Male Avlije uskoro planiraju i da prošire ponudu na još neke nama poznate delicije. Ćevape proizvode u vlastitoj radinosti i kao takvi već su poznati ljubiteljima ovog specijaliteta u Bavarskoj.

Ćevapi su nešto čvršći u odnosu na ostale koje smo do sada probali, no to ih ne sprečava da budu veseli prilikom konzumacije. Lepinja je natopljena polivom i sjajno se stapa sa kajmakom koji sami pripravljaju. Sve u svemu solidna porcija koja vas neće razočarati.

Ono što mi se posebno sviđa je da sada u svoj toj poplavi raznih fast foodova imamo i svog predstavnika na tako jednom frekventnom mjestu kao što je podhodnik na Stachusu u Münchenu. Vjerujemo da će se i mnogi lokalci povučeni mirisima zapitati o čemu se radi i kušati ćevape iz Male Avlije.

Naša Gastro patrola voli pohoditi mjesta sa našom kuhinjom pogotovo kada se radi o autentičnim proizvodima a ne o kupovnoj konfekciji što mnogi restorani koje smo posjetili rade. A kakvi su bili naši dojmovi, pogledajte u videu.

Oglasi
Gastro patrola u maloj avliji
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook