Connect with us

Njemačka

MeinElster aplikacija s funkcijom skeniranja : ubuduće će porezni obveznici svoje račune moći bilježiti putem pametnog telefona.

Objavljeno

on

Službeni porezni portal Elster postaje sve važniji za porezne obveznike, no ponuda nije poznata po svojoj jednostavnosti. Novom aplikacijom »MeinELSTER+« porezna uprava želi barem malo pojednostaviti naporan posao prikupljanja računa. U budućnosti će ih se lako moći snimiti pametnim telefonom.

Aplikacija je lansirana u utorak i dostupna je za preuzimanje za iOS i Android uređaje. Aplikacija je namijenjena kao prvi korak prema potpuno digitalnoj poreznoj prijavi. Razvile su ga i financirale savezna i državna vlada.

Uz pomoć aplikacije, primjerice, računi za troškove oglašavanja mogu se fotografirati i arhivirati odmah po primitku. Softver za prepoznavanje teksta skenira račune tako da se relevantne vrijednosti izravno izdvajaju.

Korisnici također mogu podijeliti račune u kategorije. Prilikom izrade porezne prijave, prilikom povezivanja na polje za unos prikazuju se samo relevantni dokumenti. Za ovu godinu ispituje se i mogućnost korištenja umjetne inteligencije koja bi skenirane dokumente mogla učiniti još lakšim za korištenje.

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook