Connect with us

Blues umornog konja

Mirnesa: Naš Robin Hood

Objavljeno

on

Mirnesa se predala nakon krađe miliončeta. Što bi clickbait portali rekli zapalila je region. Zapale se i šume u Amazonu pa nas ono …zaboli ona stvar jel tako?

To je tamo negdje na drugom kraju svijeta i šta nas briga zato. Nas je briga za Mirnesu. Ne samo za Mirnesu nego i većinu ostalih kriminalaca, varalica, ubojica, nekulturnjaka i svega onoga što su nam neke tradicionalne obiteljsko-kućne vrijednosti govorile da ne valja. Barem u mojoj kući. I kućama većine koje poznajem.

Danas su neka druga vremena. Kućni odgoj se dešava većinom gerilski. Sramota je danas biti fin i poštivati neke normalne , ljudske i etične vrijednosti. Ne treba ići dalje nego samo da se zaviri u komentare na vijesti o nesretnoj Mirnesi. “Pravda za Mirnesu” “I drugi kradu pa hodaju” “Neka si ih Mirnesa”

Pa krava te ubola jestel vi normalni? Svašta i pitam kad se vidi da niste. Veličati kradljivce i kriminalce (a većina takvih komentatora je redovan pretplatnik religijskih usluga koji petkom, nedjeljom ili drugim danom se iščiste od grijeha pa onda Jovo nanovo) je sasvim novi nivo retardizma i opće nekulture. Nepoštivanja temeljnih vrijednosti bilo kojeg društva i vjere ako već pitate.

To Mirnesa! , neka si ih pokrala povikaše zapaljenje mase diskretno zapljuskujući ekrane svojih mobitela kapljicama gnjevne pljuvačke.

Oglasi

Šta da je u tom kamionetu bio vaš novac? Novac za dijete koje čeka važnu operaciju koja život znači? Ma nikakav drugi nego jebeni TUĐI novac. Znate ono? Ne kradi i te fore? Ili ste taj dio preskočili na vjeronanuku, školi ili vam roditelji to nisu objasnili?

Mirnesa je samo kolateralna žrtva cijelog današnjeg konzumentskog društva koje vrijednosti mjeri lajkovima i promjerom napučenosti usana ili sisa na Instagramu. Većina komentatora je žrtva gnjeva nezadovoljstva svojim životima koje nisu uspjeli organizirati da imaju osmjeh na licu i poneki trenutak običnog, ljudskog zadovoljstva. Kao da je ona Robin Hood pa je te pare podijelila sirotinji. Jok, ona je uzela pare odvratnoj Njemačkoj koja nas je natjerala da dođemo ovdje i radimo 8 sati dnevno za te posrane eure. A oni dole roštiljaju i uživaju.

E nek si ih Mirnesa. Ko ih jebe. Nabijem ih sve, makar ovako virtualno, sa distance…i uz pomoć Mirnese, našeg Robin Hooda…

Continue Reading
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook