Connect with us

Njemačka

Mirnesa uhapšena na aerodromu u Stuttgartu!

Objavljeno

on

Policija u zračnoj luci Stuttgart uhvatila je kradljivicu milijuna. Mjesecima je 42-godišnja Mirnesa S. bila u bijegu. U listopadu 2022. zaposlenica tvrtke za prijevoz novca ukrala je više od milijun eura.

O uhićenju je izvijestio list “Bild”. Stoga je još uvijek nejasno kako je došlo do pristupa i gdje je S. bila otkako je nestala.

Policija je ženu tražila mjesecima – također s fotografijama. Snimci nadzornih kamera pokazali su 42-godišnjakinju na djelu. Crnu sportsku torbu stoga je spakirala puna novčanica, i dala petama vjetra.

Prema pisanju lista “Bild”, žena se pojavila u videu na platformi društvenih medija TikTok prije nekoliko dana. Do tada je policija već dobila više od 180 dojava javnosti. Za ključne savjete ponuđena je nagrada od 37.500 eura.

Mirnesa S. je djelovala smireno kada je uhićena na aerodromu u Stuttgartu

“Htjela se predati, rekla je odvjetniku da kontaktira policiju i također je rekla kada će stići u zračnu luku Stuttgart”, potvrdila je za RTL uhićenje glasnogovornica policije Ilona Bonn. Službenici bi tada dobili traženi. Mirnesa S. je djelovala smireno kada je uhićena. Ušla je iz Crne Gore, rekla je glasnogovornica.

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook