Connect with us

Domovina

Na graničnim prijelazima otežano, na Bajakovu čekanja oko šest sati

Objavljeno

on

Na ulazu u Republiku Hrvatsku na graničnim prijelazima s Republikom Srbijom i BiH na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske čekanja su višesatna, a najduže se, oko šest sati, čeka na graničnom prijelazu Bajakovo.

Iz PU vukovarsko-srijemske dodaju kako se na graničnim prijelazima s BiH čeka nekoliko sati.

“Najveće kolone su na graničnom prijelazu Bajakovo gdje se na ulazak u zemlju čeka u prosjeku oko šest sati”, potvrdio je Hini glasnogovornik policijske uprave Dragoslav Živković.

Normalno je, kaže, da pri višesatnim čekanjima ima i nervoze među putnicima.

“Nije bilo do sada razloga za postupanjem policije, a jedini izraz nervoze zbog čekanja bila su trubljenja pojedinih vozača”, napomenuo je Živković.

Oglasi

Očekuje, kaže, da bi narednih dana trebalo doći do smanjenja gužvi na graničnim prijelazima na ulazu u Hrvatsku.

“Teško je to predvidjeti jer ima i onih koji još nisu niti krenuli na put upravo očekujući da bi se tijekom današnjeg dana i večeri mogle stvoriti gužve na prijelazima”, rekao je.

U svakom slučaju, ističe, hrvatska policija raspolaže s dovoljno resursa kako bi promet preko graničnim prijelaza tekao nesmetano uz doduše otežane uvjete, “Kapacitet prijelaza je takav kakav je dok s druge strane, moramo ispuniti i sve granične norme posebice vezane uz šengenski prostor čijom je članicom Hrvatska postala od 1. siječnja”, podsjetio je Živković.

Continue Reading
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook