Connect with us

Bavarska

Napadi na Pasingu: nasilje se nastavlja

Objavljeno

on

Pasing Banhof


Područje oko željezničke stanice Pasing u posljednje je vrijeme poprište pljački i brutalnih napada na prolaznike. Mladi vrše napade i pljačke. Motiv je uglavnom novac.

Napad nožem u novogodišnjoj noći

Zbog deset raketa za vatromet dvoje mladih u dobi od 16 i 17 godina na Silvestrovo je oko 18 sati napadnuto od skupine mladića na željezničkom kolodvoru Pasing. Jedna je žrtva zadobila prijelom ruke, priopćila je policija. Počinitelji su nestali s plijenom.

Iste večeri, oko 18.30 sati, navodno je ista skupina počinitelja pretukla 52-godišnjaka. Žrtva je zadobila ozljede lica i slomljen nos. Kako je priopćila federalna policija, muškarac se u toaletu posvađao sa šestero mladih ljudi. Jedan je navodno udario žrtvu šakom u lice. Najmanje troje mladića navodno je nogama udarilo čovjeka koji je ležao na zemlji.

Počinitelji traže novac i mobitele

Prošlog ponedjeljka, oko 23.10 sati, u blizini sportske dvorane nedaleko od željezničke stanice Pasing opljačkana su dvojica mladića od 17 i 18 godina. Djelatnica obližnjeg fitness studija je pozvala policiju. Počinitelji su tražili novac i mobitele. Dvojica učenika također su izudarani šakama i nogama.

Prvi napad početkom prosinca

Dana 8. prosinca 2022. oko 21.50 sati dvojica nepoznatih počinitelja napala su 18-godišnjaka na željezničkom kolodvoru Pasing. Jedan ga je pritisnuo uza zid i pitao ga za sadržaj džepova. Nasilnici su tražili mobitel i PIN uređaja, a kada je 18-godišnjak to prvo odbio, pretukli su ga. Kripo istražuje slučajeve.

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook