Connect with us

Promo

NAŠE PRIČE: Podcast iz dijaspore

Objavljeno

on

Naše priče podcast

Naše priče su novi projekat Putokaz Produkcije iz Münchena. Podcast iz dijaspore nam donosi nešto sasvim novo.

Nakon više mjesečnih priprema naša vrijedna ekipa je napokon spremna za premijeru podcasta “Naše priče“. Podcast je zamišljen kao mjesto koje će donositi zanimljive teme i ljudske priče iz dijaspore.

Premijera 12.4.2023. u 20:00 na Youtube kanalu Putokaz.eu

Gosti različitih profila i zanimanja u našem studiju iznose svoja iskustva i priče o svom životu vani. Trudili smo se da obuhvatimo što širi spektar gostiju kako bi kroz razgovore odgovorili na brojna pitanja ali i čuli različite životne priče.

Studio smo opremili sa mnogo ljubavi ali i sa tehničke strane kako bi ugođaj stvaranja i gledanja ovog podcasta bio na što kvalitetnijem nivou.

Podcast “Naše priče” će se emitirati srijedom u 20 sati i za početak će ići svakih 14 dana. Voditeljica podcasta je etablirana novinarka i voditeljica Ivana Cvjetković. Tehnički voditelj je Dragan Vidović a producent Dejan Đukić. Naravno i ostatak ekipe Putokaza je dao svoj udio u ovom zahtjevnom projektu. Veselimo se vašoj posjeti ali i sugestijama, kritikama i komentarima. Samo na taj način možemo ispraviti eventualne propuste i biti bolji.

Oglasi

Naša preporuka je da pratite naš kanal na Youtube-u te aktivirate zvonce i na taj način nećete propustiti neku od narednih, vjerujte nam na riječ, zanimljivih epizoda.

Premijera je 12.4.2023. godine u 20 sati

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook