Connect with us

Film & TV

Netflix pokreće reality natjecanje “Squid Game”

Objavljeno

on

Squid Game
Squid Game, Netflix

Netflixova najgledanija serija neće više biti samo fikcija, streaming servis odobrio je snimanje “najvećeg reality natjecanja u povijesti” pod imenom “Squid Game: Izazov”.

Za razliku od serije, u kojoj se igra na život i smrt, najgora sudbina koja može dočekati 456 igrača u ovom natjecanju bit će odlazak kući bez glavne nagrade od 4,56 milijuna dolara, za koju Netflix tvrdi da je najveća nagrada u povijesti reality televizije.

Squid Game je, nakon što je prvi put prikazana u rujnu 2021, postala Netflixova najgledanija serija, a prati priču natjecatelja koji igraju dječje igrice kako bi dobili šansu za osvajanje velikih svota novca koji će im promijeniti život.

Osim natjecanja stiže i nova sezona serije Squid Game

Prva sezona drži rekord za najgledaniju Netflixovu seriju svih vremena, a u prvih 28 dana prikazivanja pogledano je ukupno 1,65 milijardi sati serije, kažu iz Netflixa.
U reality natjecanju će kroz 10 epizoda igrači prolaziti igre iz originalne serije, ali i neke novoosmišljene.

Netflixov reality show snimat će se u Ujedinjenom Kraljevstvu i za početak će uključivati samo engleske govornike. Ova najava došla je par dana nakon što je potvrđena druga sezona originalne serije.

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook