Connect with us

Nogomet

NOGOMETNI PODCAST: Jubilarna 100. epizoda Radio Müllera

Objavljeno

on

Podcasti su posljednje vrijeme i kod nas jako popularan medij preko kojega na lako dostupan način možemo doći do kvalitetnog sadržaja. Sve je veći broj ljudi koji otkrivaju i uživaju dobrobiti ove popularne, zanimljive i opuštene forme.

Sve što vam je potrebno jeste smartphone, kompjutor, tablet ili sličan uređaj koji može reproducirati sadržaj sa brojnih podcast platformi. Podcast je u osnovi, prije svega, audio sadržaj, ali veliki broj ih je danas u dvojnoj, video i audio formi.

Nogometni podcast o Njemačkom nogometu

Takav je i podcast o njemačkom nogometu interesantnog naziva Radio Müller, po osebujnom nogometašu FC Bayerna, Thomasu Mülleru, koji je poznat kao velika “pričalica” na terenu jer konstantno govori suigračima kako da se postave i što da odigraju.

Nogometni podcast Radio Müller govori najprije o Bundesligi, ali i općenito o njemačkom nogometu, njemačkoj reprezentaciji, našim igračima koji dolaze sa Balkana, a igraju u Njemačkoj, svim bitnim i zanimljivim aktualnostima i pojavama u nogometnoj Njemačkoj.

Podcast je pokrenuo naš autor Nicolae Golea, također autor i suradnik Internet portala Index.hr. Njegovi kolege na podcastu su Ian Ivančić iz Pule, Sandro Sklezur iz Hanaua te Mihajlo Zekanović iz Gradiške.

Oglasi

Poznata imena u podcastu

Ovih dana je nogometni podcast Radio Müller izbacio svoju 100. epizodu s kojom je ujedno proslavio dvije godine postojanja, što govori već o ozbiljnijem kontinuitetu rada. Domaća platforma podcasta je Youtube, ali se može u audio formi slušati na svim poznatim platformama poput Spotify-a, Podcast RS platforme, Google podcasts, Amazon i brojnim drugim.

U proteklih stotinu epizoda nogometni podcast Radio Müller ugostio je neka poznata imena iz svijeta sporta poput Ivana Ivkovića, komentatora Sportkluba Hrvatska koji se često pojavljuje kao stručni gost. Zatim su tu bili Ivan Hodoba (Sport klub HR), Lazar Jovanović (Sport klub RS), Vladimir Novaković (poznati srbijanski freelance novinar), Marjan Mijajlović (Face TV), Halim Stupac (bivši nogometaš), Željko Čačija (Eurosport), Mihovil Topić (Telesport i Tribina.hr), Robert Hrkać (autor knjige 555), Bruno Akrapović (bivši nogometaš i trener), Nikola Janković (novinar), Ivan Prtajin (nogometaš Wehena), Marino Lučić (Chelsea Croatia), Aleksandar Petrović (novinar RTS-a) i drugi.

Pokrenuo podcast da bi mogao sa kolegama govoriti o nogometu

“Sport pratim godinama na svakodnevnoj bazi i volim govoriti i pisati o sportu. Ideja nogometnog podcasta Radio Müller nastala je tako što nakon preseljenja u Njemačku nisam više imao mogućnost svaki dan razgovarati o nogometu s prijateljima i kolegama i to mi je nedostajalo strašno. Tako sam došao na ideju da pokrenem podcast i na taj način budem u interakciji sa ljudima istih interesa”, rekao nam je Nicolae Golea, autor i podcaster, povodom izlaska 100. epizode.

Svim ljubiteljima nogometa toplo preporučujemo da pogledaju jubilarnu 100. epizodu, možda pronađu sadržaj koji im se sviđa, a ekipi sa Radio Müller podcasta čestitamo na jubileju i želimo im nastavak uspješnog rada.

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook