Početna Dijaspora Održana treća večer FC Posavina Minhen

Održana treća večer FC Posavina Minhen

987
0

U organizaciji FC Posavina iz Minhena održana je treća večer ovoga kluba koji kroz sport i druženje spaja sve članove koji su došli iz Bosanske Posavine u Minhen na privremeni rad i ne samo njih nego i sve ostale ljude dobre volje koji su uz ovaj klub.

Treća po redu večer FC Posavine sada već možemo reći tradicionalna, se održala u lijepom i funkcionalnom prostoru dvorane Unique u Dachau pored Minhena 23.11.2019 godine. Ovaj prostor je bio premali da primi sve zaljubljenike u  dobru zabavu kakvu samo posavljaci mogu da prirede. Preko 400 posjetitelja je uživalo uz zvuke izvorne, zabavne i narodne glazbe koju su izveli Mara i Bronco band iz Tolise te Josip Nedić, provjereni vokalni talenat iz Posavine.

Dio atmosfere:

Organizatorima sve pohvale i nadamo se da će u narednom periodu još neko druženje okupiti ovako veliki broj posavljaka na jednom mjestu. Mali minus ide na skromnu gastro ponudu , koja doduše i nije bila u aranžmanu FC Posavina no vjerujemo da će organizatori za naredni susret i taj detalj dovesti na viši nivo kako su i sami sebi postavili visoku ljestvicu sa organizacijom ovoga događaja.

Ostavi odgovor

Unesite komentar
Molimo unesite ovdje svoje ime