• Online Live Tv Croatia donosi nešto novo
  • klasični TV format je na zalasku
  • budućnost su online tv formati

Drugačiji od drugih

KAKO JE NASTALA ONLINE LIVE TV CROATIA?

Idejni začetnik i osnivač naše televizije je Romano Sole, poznati novinar i glazbenik, bivši bloger „Večernjeg lista“ i urednik informativnog portala HR svijet. Za Putokaz je pojasnio što je to Online Live Tv Croatia:

„Online LIVE TV je prvi televizijski kanal u svijetu čiji se program sastoji isključivo od emisija, koncerata i priloga UŽIVO. Nema prethodnog snimanja emisija, naknadne obrade slike i tona, niti uljepšavanja. Sve što gledatelji vide na ekranu odvija se u realnom vremenu, čime program dobiva na neposrednosti, emotivnosti i autentičnosti.

Osim što je svakodnevno dostupan preko naše internetske stranice, program Online LIVE TV-a se uživo emitira i na nekoliko najvećih svjetskih društvenih mreža. Facebooku , Instagramu i Youtubeu. Putem aplikacije „Facebook live“, gledatelji imaju mogućnost komentiranja uživo i na taj način aktivnog sudjelovanja i sukreiranja naših emisija.

Sinergija koja se ovim modernim pristupom stvara između voditelja emisije i gledatelja, nešto je na čemu će se narednih desetljeća zasnivati kompletna medijska industrija. Uobičajeni i staromodni pristupi, na kojima se danas temelji većina vodećih svjetskih televizija, doživjet će u godinama koje dolaze krah . Krah koji je usporediv s propadanjem velikih diskografskih glazbenih kuća.  Stoga želimo i nadalje razmišljati „izvan kutije“ i biti predvodnici tog novog i inovativnog medijskog vala.

Našom televizijom otvaramo priliku svima onima koji itekako imaju što za reći, ali im se do sada nije u dovoljnoj mjeri otvorio medijski prostor. Dajemo šansu ljudima koji posjeduju komparativna znanja, vrhunske talente ili medijski zanimljive osebujnosti. Želimo probuditi duboke emocije gledatelja, izazvati smijeh, ali i iskrene suze.  Neposrednosti i iskrenosti, po našem mišljenju nedostaje na postojećim televizijama.

Veliki prostor u našem programu dat ćemo prijenosima glazbenih koncerata uživo, no određene sate programa posvetit ćemo i ostalim umjetničkim izričajima

Ne plašimo se takozvanih „tabu-tema“, pa ćemo u našim prilozima obrađivati i ona pitanja kojih se ostale televizije nerado dotiču. Stoga u programu imamo i posebnu emisiju posvećenu građanskom aktivizmu i nevladinim udrugama“

KONTAKT

Sve dodatne informacije o radu, uvjetima marketing  možete doznati direktno  putem emaila: romano.sole@gmx.de a mi ONLINE LIVE TV želimo sretan početak i uspješan rad.

Putokaz Radio Show je također dio ONLINE LIVE TV-a te prenose live show petkom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime