Naslovnica München PRETUČEN DO SMRTI: Muškarac preminuo u bolnici nakon sukoba na Obersendlingu

PRETUČEN DO SMRTI: Muškarac preminuo u bolnici nakon sukoba na Obersendlingu

Fatalna tučnjava

Policijska rotaciona svjetla
foto: Chalabala

Nakon što je zvjerski pretučen u Obersendlingu, 32-godišnjak je podlegao teškim ozljedama. Policija sada istražuje ubojstvo.

Muškarac je brutalno pretučen i teško ozlijeđen ispred puba u Obersendlingu 17. srpnja . Svjedoci su ga pronašli kako obilno krvari na Boschetsrieder Strasse u blizini puba i pozvali pomoć. Prema policiji, on i troje suputnika prethodno su se u pubu posvađali s nekoliko još nepoznatih mladića. Svađa se prenijela ispred lokala gdje je prerasla u tučnjavu.

Muškarac iz protivničke skupine udario je 32-godišnjaka u lice, gdje je 32-godišnjak pao i udario glavom od pločnik. Tada se navodi da su svi ostali muškarci pobjegli u dva automobila – uključujući tamni karavan VW Passat. Hitna pomoć je teško ozlijeđenog muškarca odvela u bolnicu. Tamo je umro u petak, 23. srpnja 2021. od teških ozljeda glave.

Sada odjel za ubojstva također istražuje optužbe za tjelesne ozljede koje su rezultirale smrću. Istražitelji još uvijek traže svjedoke.

Osobe koje mogu pružiti relevantne informacije mole se da kontaktiraju sjedište policije u Münchenu, Kommissariat 11, telefon 089 / 2910-0 ili bilo koju drugu policijsku postaju.

IZVORAZ
Prethodni članakOPASAN SLADOLED: Ove vrste se povlače iz prodaje
Sljedeći članakOBVEZAN TEST:Naj naj novija pravila od 1.8.