Connect with us

Bavarska

RAMERSDORF-PERLACH: Napušeni vozač iskočio iz automobila u pokretu

Objavljeno

on

S tri djevojke u dobi od 15 do 17 godina, 27-godišnjak se u utorak navečer provozao u rent-a-caru u Ramersdorfu. U autu je ostavio tri maloljetne djevojke. Unajmljeni automobil se zabio u zid kuće.

Rođenog Hamburžanina oko 1.30 ujutro primijetila je policijska patrola u Bad-Schachener-Straße. Kada su službenici htjeli zaustaviti VW Polo, vozač je ubrzao.

Automobil se zabijo u zid kuće bez vozača

Situacija je nešto kasnije eskalirala u Führichstrasse. 27-godišnjak je izletio iz automobila u pokretu i pobjegao. VW bez vozača s tri djevojke otkotrljao se i na kraju se zabio u zid stambene zgrade. Zračni jastuci su se aktivirali, no djevojke su prošle bez ozljeda.

Za 27-godišnjakom je već bila raspisana tjeralica

Policija je nešto kasnije uhitila vozača. Policajci su u automobilu pronašli marihuanu. 27-godišnjak je priznao da je popušio joint prije vožnje. No to nije bio jedini njegov problem te večeri: protiv njega je bila raspisana tjeralica, a nije imao vozačku dozvolu, a nije imao ni stalnu adresu.

Sada je pod istragom i zbog vožnje bez dozvole i vožnje pod utjecajem droga. Priveden je istražnom sucu koji odlučuje hoće li mu biti određen pritvor.

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook