Connect with us

Njemačka

Recklinghausen: 19-godišnjakinja pronađena mrtva kod škole,policija uhitila 17-godišnjaka

Objavljeno

on

Policijski ocevid

Učenici osnovne škole pronašli su u ponedjeljak ujutro u školskom dvorištu Marienschule u Recklinghausenu leš žene. U početku nije jasno kako je mlada žena umrla. U večernjim satima doznaje se da je 19-godišnjakinja najvjerojatnije ubijena. Policija je uhitila osumnjičenog.

Tijelo mlade žene otkriveno je u ponedjeljak u školskom dvorištu Marienschule u Recklinghausenu. Učenici osnovne škole pronašli su beživotno tijelo u stražnjem dijelu školskog dvorišta tog jutra oko 7 sati. U večernjim satima uhićen je 17-godišnjak.

Kako javlja “Radio Vest”, djeca isprva nisu shvatila da je žena već mrtva. Umjesto toga, pretpostavili su da žena spava. Hitna pomoć je tada konstatirala smrt. Prema informacijama policije, stradala je imala 19 godina.

Pronađeno tijelo 19-godišnjakinje: policija uhitila osumnjičenog (17).

Po nalogu javnog tužitelja u Bochumu, 19-godišnjakinja, koja je pronađena u beživotnom stanju, obducirana je u ponedjeljak na Institutu za forenzičku medicinu Sveučilišta u Essenu. Bilo je indicija da je riječ o nasilnoj smrti davljenjem.

U ponedjeljak navečer policija je tada uhitila osumnjičenog 17-godišnjaka. On i žrtva navodno su se poznavali. Trenutno se ne onavodi kako je policija došla do dječaka. “Istraga o motivu zločina i evaluacija osiguranih tragova još su u tijeku”, rekla je navečer glasnogovornica policije.

Oglasi

Škola je odmah ujutro ograđena trakom upozorenja, a forenzičari su bili na licu mjesta. O učenicima i učiteljima ujutro su se brinuli župnici. Kako je priopćio grad, u ponedjeljak je otkazana nastava u ovoj osnovnoj školi.

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook