Njemački zdravstveni sustav ima mnogo prednosti. Jedna od njih je i ta da uglavnom nemorate ništa dodatno da plaćate nego ste više manje pokriveni sa svojim obaveznim zdravstvenim osiguranjem. Sa druge strane to otvara mogućnost beskrajnih posjeta liječnicima jer ste sigurni da vas neće neko oderati ili da morate da idete sa „kesom“ kako bi dobili kvalitetniji tretman.

Pravi jedan raj za hipohondre ali to naravno nosi sa sobom i problem ponekad dugog čekanja na termin kod pojedinih liječnika. Tako da se na neke termine mora čekati i po par mjeseci bez obzira što je sve prilično dobro uvezano i organizirano.

Servis Doctolib uvelike olakšava muke pronalaženja termina. Dovoljno je da se registriratiei ulogirate i možete do željenog termina u veoma kratkom roku. Čak i isti dan.

U čemu je kvaka? Doctolib spaja praxe i pacijente na način da nudi slobodne termine online svima onima koji trebaju termin. Em što štedi vrijeme em je i izuzetno efikasan jer traži sve liječnike u nekom normalnom radijusu i nudi vam njihove slobodne termine. Možete reći da je sad problem što morate ići kod liječnika kojeg ne poznajete ali u današnje vrijeme izuzetne povezanosti i mobilnosti to nebi trebalo da predstavlja problem.

Isprobali smo servis više puta i oduševljeni smo kako radi. Pored zakazivanja termina možete automatski i da u svoj kalendar skinete podsjetnik na događaj tj. termin kako ga nebi zaboravili.

Unesete vaš poštanski broj, vrstu liječnika i odmah dobijete podatke o raspoloživim terminima. Zgodno i praktično.

https://www.doctolib.de/

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime