Connect with us

Navijački kutak

SP Katar: Bivša predsjednica Grabar Kitarović predvodila navijački korteo

Objavljeno

on

Kolinda Grabar Kitarovic i navijaci

Nakon Souq Waqifa i plaže ispred hotela Hilton u kojem se nalaze “Vatreni”, hrvatski navijači su veliku, 200 metara dugačku zastavu razvukli i na najpoznatijoj katarskoj plaži Katari.

Sjajnu atmosferu priredili su brojni hrvatski navijači na Katari, jednoj od najljepših prirodnih plaža u Dohi.

Nakon što su prije utakmice s Marokom razvukli 200 metara dugačku zastavu na središnjoj tržnici u Dohi, Souq Waqifu, a prije utakmice protiv Kanade ispred hotela Hilton u kojem se nalazi hrvatska vrsta, ovoga puta zastava je razvijena na Katari.

Okupilo se više stotina hrvatskih navijača iz svih krajeva svijeta, od Melbournea, Vancouvera, do SAD, Njemačke, brojnih hrvatskih gradova i mjesta. Podignut je i dron, za koji su bile potrebne brojne dozvole, kako bi sve snimio.

S navijačima se družila i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Oglasi

“Atmosfera je sjajna, sve je puno hrvatskih dresova, baš onako pravo navijački. Malo nas je, ali nas ima. Navijajte večeras za našu reprezentaciju,” kazala je bivša predsjednica koja će biti na današnjoj utakmici protiv Belgije, a iz Zagreba na utakmicu stiže i sadašnji predsjednik Zoran Milanović.

“Sutra se vraćam na posao, ali ponovo dolazim na polufinale i finale, gdje naravno očekujem Hrvatsku,” dodala je.

Uslijedio je navijački korteo jednom od obližnjih ulica koji je predvodila Grabar Kitarović. Slučajnim prolaznicima niša nije bilo jasno. Zaustavljali su automobile, izlazili iz njih i fotografirali.

“Ovo je bilo bolje iznad svih naših očekivanja. Vjerujem kako će nas protiv Belgije biti oko 2.000, a u osmini finala očekujem nas barem dvostruko više,” kazao je Dado Čor, jedan najzaslužnijih iza priče oko zastave koja prati “Vatrene” na svim natjecanjima od Europskog prvenstva u Portugalu 2004.

“Iz utakmice u utakmicu nas ima sve više i više,” dodao je Ilija Ćosić.

Oglasi

Prije dolaska na Kataru, navijači su još jednom razvili zastavu i ispred hotela “Vatrenih” kao što su to učinili i prije utakmice protiv Kanade.

Nakon neuvjerljivog nastupa protiv Maroka, navijači su željeli “prodrmati” momčad i pokazati im kako su uz njih. Izbornik Zlatko Dalić se tada spustio među navijače i zahvalio im se i čestitao. Ovoga puta nije bilo “Vatrenih”, u miru hotela pripremali su se za odlazak na ključni ogled protiv Belgije u borbi za plasman u osminu finala.

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook