Connect with us

Kultura

STAR WARS: Objavljeno novo izdanje Enciklopedija likova

Objavljeno

on

Star Wars Enciklopedija likova
Star Wars Enciklopedija likova

Glazbena knjižara Rockmark objavila je dopunjeno i prošireno izdanje bogato ilustrirane “Star Wars Enciklopedije likova” s likovima iz svih dosad objavljenih filmova, ali i nekih serija, uz pregršt manje poznatih zanimljivosti i detalja.

Od 2011. objavljeno je nekoliko izdanja Enciklopedije, stoji u najavi.

U ovom najnovijem nalaze se likovi iz svih dosad objavljenih filmova, ali i serija poput “Rogue One”, “Solo”, “The Mandalorian”… ukupno njih više od 275: junaci, zlikovci, droidi i ostali koji su odigrali svoje uloge u Star Wars svemiru – svi na jednom mjestu, s detaljnim profilom, slabo poznatim činjenicama i čudesnim slikama.

“Želite li proširiti ili osvježiti svoje znanje o Star Warsu, ‘dalekoj galaktici’ i likovima koji su je obilježili – Enciklopedija je odličan početak”, ističu iz Rockmarka.

Svaki lik opisan je kratkim ali jezgrovitim tekstom, pa se uz najosnovnije informacije o svakome može doznati i pregršt detalja koji nisu navedeni u filmovima ili serijama.

Oglasi

Tko je ukrao nacrte Zvijezde smrti? Koji je droid postao nemilosrdni lovac na ucjene? Tko može disati na kopnu i pod vodom? Kako prepoznati stormtroopera s činom? Kod koga je Darksaber? Koliko je visok Grogu?

“Star Wars Enciklopedija likova” sjajan je vodič kroz Star Wars svemir, a uz brojne manje poznate zanimljivosti, čak će i okorjeli fanovi doznati nešto novo o kultnim likovima, poručuju iz Rockmarka.

Prijevod na hrvatski potpisuje Stjepan Vrečko.

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook