Connect with us

Bavarska

Taksist se zabio u tramvajsku stanicu u Münchenu, čupali ga vatrogasci

Objavljeno

on

© Jänicke Stefan/Berufsfeuerwehr München

U ranim jutarnjim satima subote dogodila se nesreća na Tiroler Platzu u Münchenu. Taksist se zabio u tramvajsku stanicu.

U ranim jutarnjim satima ove subote dogodila se neobična nesreća u Münchenu. Taksist se zabio u tramvajsku stanicu. Na kraju je auto taksista bio toliko zaglavljen u autobusnoj nadstrešnici da je mogla pomoći samo teška oprema minhenskih vatrogasaca.

Nesreća na Tiroler Platzu

Prema priopćenju vatrogasne službe Münchena, nesreća se dogodila malo prije 5 sati u subotu ujutro. Na Tiroler Platzu u Giesing-Harlachingu, taksist je skrenuo s ceste i odjurio u zaklon tramvajske stanice. Nije odmah bilo jasno kako je došlo do nesreće. U svakom slučaju, taksistov mercedes zapeo je za kostur kućice i više se nije mogao sam izvući.

Vatrogasci su došli sa teškom opremom. Velikim hidrauličnim škarama pomagači su odrezali potpore kućice i tako oslobodili taksi iz kaveza. U svakom slučaju, vozač je prethodno mogao samostalno izaći iz vozila. U nesreći je, kako se piše Merkur, samo lakše ozlijeđen. Ekipa hitne pomoći odmah je zbrinula muškarca.

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook