Connect with us

Glazba

Tamburaški radio prvi je radio na svijetu koji emitira isključivo tamburašku glazbu

Objavljeno

on

Tamburaški radio

Prvi specijalizirani radio koji emitira isključivo tamburašku narodnu i pop glazbu pokrenut je protekle nedjelje zahvaljujući Putokaz produkciji koja je odlučila podržati ideju ovog projekta i učiniti sve da bi se na internetskim platformama našao ovakav sadržaj. Tamburaški radio prvi je takav radio na svijetu, a odaziv slušatelja i komentari pratitelja na samom su početku iznad očekivanja.

Ova digitalna platforma za druženje, zabavu i promicanje tamburaške glazbe i tradicije uključuje specijaliziranu radijsku web stranicu, društvene mreže Facebook, Instagram i YouTube, a uskoro će se pojaviti i na sve popularnijem Tik-Toku.

Velika zainteresiranost na početku emitiranja

U nedjelju, 5. Ožujka 2023. točno u podne započelo je emitiranje programa koje je pratilo na tisuće slušatelja diljem svijeta. Reakcije stižu već danima, a ono što posebno ohrabruje su vrlo pozitivne reakcije popularnih izvođača, autora, skladatelja i mnogih koji su na razne načine uključeni u estradni i tradicionalni svijet tambure.

Tamburaški radio kao projekt Putokaz produkcije iz Münchena prisutan je diljem svijeta i ono što ga čini drugačijim od ostalih je što je okupio i takvu ekipu. Riječ je o profesionalcima koji su odlučili svoje slobodno vrijeme posvetiti projektu, bez obzira u kojem kutku svijeta se nalaze, a najviše ih je u Hrvatskoj.

Ljubitelji tamburaške glazbe ovakvim su sadržajem dobili mjesto na kojem svakodnevno puna 24 sata mogu uživati u tamburaškoj glazbi i popratnim zanimljivim sadržajima, a već u samom startu zabilježili smo ogromnu zainteresiranost i konstantno slušanje i tijekom dana, a isto tako i u noćnim satima.

Oglasi

Glazba i brojni specijalizirani sadržaji

Osim glazbe Tamburaški radio nudit će i podcaste, posebne video sadržaje koje će objavljivati na društvenim mrežama i webu, te na posebnom YouTube kanalu. U tijeku je snimanje brojnih sadržaja koje će pratitelji uskoro vidjeti, stoga ne sumnjamo kako će ova priča imati ogroman uspjeh i svijetlu budućnost.

Naša ekipa raste iz dana u dan, a svi koji se žele pridružiti ovom projektu mogu se slobodno javiti putem naše web stranice ili društvenih mreža.

Ovu prigodu koristimo kako bismo se još jednom zahvalili svima koji su prepoznali i podržali ideju pokretanja Tamburaškog radija, posebice onima koji  su se i sami odlučili pridružiti ekipi i pridonijeti nastanku ove jedinstvene priče.

Continue Reading
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook