Connect with us

Bavarska

Tollwood ponovno otvara svoja vrata na Theresienwiese

Objavljeno

on

Tollwood

Božićna čarolija na Theresienwiese se nakon dvije godine pauze ponovno vraća. Tollwood svoja vrata otvara danas u 14.00 sati i vodi sve posjetitelje na putovanje različitim kulturama. Posjete su moguće sve do 23. prosinca.

Tollwood Festival se vraća nakon dvogodišnje zimske stanke u koroni. Počinje danas u 14 sati, a na putovanje internacionalnom kuhinjom i različitim kulturama možete krenuti sve do 23. prosinca.

Kao i u prošlosti, Tollwood na jednom mjestu spaja božićni sajam, festival i umjetnost. Iako se ove godine većim dijelom odvija na otvorenom. Radi uštede energije, odgovorni se odriču tri šatora . Ali bit će pagoda, tj. natkrivenih područja, za zaštitu od kiše ili snijega. Šef tehnologije Biwi Labermeier kaže: “Smanjujemo naš ekološki otisak smanjenjem potrošnje energije što je više moguće i oslanjanjem na inovativne sustave grijanja.” Na primjer, Mercato šator neće biti ove godine, ali njegova je silueta reproducirana.

Energetska kriza, klimatske promjene i tema održivosti ionako igraju posebno važnu ulogu na festivalu. Uostalom, ovogodišnji moto je: “Tatort Future”. I umjetničko djelo na ulazu od visokih debala i gume i akcijski prostor potiču na razmišljanje o okolišu. Za velikim svečanim stolom bit će predstavljeno 17 ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih naroda. Poruka posjetiteljima: Učinite nešto sada kako bi naša budućnost bila vrijedna življenja.

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook