Connect with us

Gastro patrola

U Münchenu je otvoren najmoderniji njemački McDonald’s

Objavljeno

on

Nakon radova na modernizaciji, restoran u jugozapadnom dijelu Münchena na Stäblistraße impresionira digitalnim uslugama i inovativnim dizajnom.

Ponovno otvoren nakon šest tjedana faze obnove

“McDonald’s Njemačka više od 50 godina oduševljava svoje goste novim vrhuncima. Kako bismo bili u tijeku i kontinuirano nudili gostu iskustvo u modernom ambijentu i ugodnoj atmosferi, u restoranima se redovito izvode opsežni radovi na renoviranju. Sada, nakon šest tjedana faze renoviranja, još jedna lokacija blista u novom sjaju i postavlja nove standarde u pogledu usluge, opreme i dizajna.” kažu iz managementa firme.

McDonald’s na Stäblistrasse: Dva kata i 224 mjesta

Restoran na Stäblistraße u Münchenu nudi 224 mjesta na dva kata, od čega 56 na terasi. Za sve ljubitelje Big Maca, krumpirića i ostalog, sada postoji mnogo modernih ponuda usluga. Digitalno potkovani gosti mogu birati hoće li naručiti na jednom od deset terminala za narudžbe ili pustiti da se cijeli proces naručivanja odvija putem McDonald’sove aplikacije. Mjesto posluživanja može se birati po slobodnom izboru, a hrana se donosi na stol, priprema za preuzimanje ili je zaposlenici donose direktno u automobil ako je parkiran na nekom od za to predviđenih parkirnih mjesta.

Restoran je rađen u “Cube” dizajnu koji se u ovom obliku u Europi može naći na samo pet mjesta. Impresionira toplim bojama i eksplozivnom grafikom koja odmah upada u oči.

Novi fotonaponski sustav, igralište izrađeno u potpunosti od recikliranih materijala i četiri nove brze punionice za električne automobile pomažu trgovini smanjiti ugljični otisak.

Oglasi

U kuhinji sada postoje četiri proizvodne linije umjesto dvije. Omogućuju još bržu pripremu jela. U McDriveu sada postoje četiri prozora uz dvije staze. Omogućuju još brži proces naručivanja i skraćuju vrijeme čekanja. Vozači McDeliveryja također imaju vlastitu sobu za preuzimanje.

Još jedan naglasak su mjesta preuzimanja. Dva su parkirna mjesta za automobile i dodatni prostor za pješake i bicikliste, gdje gosti mogu povoljno i jednostavno preuzeti svoje narudžbe aplikacija jer ih zaposlenici donose direktno van.

Platformom „Bolji M“ McDonald’s Njemačka svim zainteresiranima daje odgovore na pitanja poput: Koji dobavljači stoje iza pomfrita, goveđih pljeskavica i slično? Koliko je potrebno da salata stigne od polja do restorana? Web-stranicom tvrtka ne samo da želi dati uvid u opskrbni lanac i kvalitetu svojih proizvoda, već i pokazati da mnoge male mjere mogu napraviti stvarnu razliku.

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook