Connect with us

Bavarska

U Neuperlachu ubijen mladić Stjepan J.

Objavljeno

on

Ubojstvo na sveučilištu Heidelberg, ispitani roditelji napadača

Münchensko naselje Neuperlach je protekli vikend bilo poprište ubojstva. Naime, šestorica mladića u dobi od 18 do 25 godina su otišli igrati stolni tenis u parku na Karl-Marx-Ringu, uz konzimiranje alkohola.

U parku je došlo do susreta 22-godišnjeg državljanina BiH i stradalog Stjepana, koji su se poznavali i sporječkali se. Nakon što su se sporječkali, 22. godišnji mladić iz BiH izvadio je nepoznati predmet i zadao tešku posjekotinu po ruci Stjepanu J. Nakon što se Stjepan srušio, policijski izvještaj ukazuje na bijeg mladića, koji su ostavili Stjepana J. da iskrvari od posjekotine.

Prijatelji pustili žrtvu da iskrvari u parku

Policija je pred sebe stavila pitanje pred kojim stoji težak odgovor- Zašto su ostavili ranjenog da iskrvari i premine? Tužiteljica javnog gradskog tužiteljstva kazala je za medije kako je istraga usmjerena u otkrivanju činjenice da su prijatelji ostavili Stjepana da iskrvari na smrt, ne pruživši mu pomoć. Nadalje, tužiteljica ističe kako će i protiv njih biti podignuta optužnica zbog nepružanja pomoći uneserećenom mladiću.

Jedan od sudionika svađe pružio je detalje i pomogao policiji u hapšenju počinitelja, koji je uhapšen na području Dachaua. Policijski službenici su pretresli stan počinjenitelja zločina i u stanu našle stvari koje mogu izazvati brojne ozljede opasne po život.

Obitelj stradalog za nesreću je saznala tek u nedjelju ujutro. I Stjepanov klub Munich Kickers je u žalosti i predstojeće utakmice započinjat će uz minut šutnje.

Oglasi
Continue Reading
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook