Naslovnica Aktualno UBOJSTVO U MEMMINGENU: 16-godišnjakinja pronađena mrtva

UBOJSTVO U MEMMINGENU: 16-godišnjakinja pronađena mrtva

Užasan zločin otkriven u Memmingenu

Policijska rotaciona svjetla
foto: Chalabala

Tijelo 16-godišnje djevojke pronađeno je u blizini zračne luke u Bavarskoj. Policija privela osumnjičene.

U Bavarskoj je vjerojatno ubijena 16-godišnjakinja. Mlada osoba je preminula od vanjskog nasilja, objavili su u ponedjeljak policija i državni odvjetnik. Kao osumnjičenici uhićeni su 25-godišnjak i 15-godišnjak otprije poznati policiji.

Tijelo 16-godišnjakinje pronađeno je u ponedjeljak ujutro u blizini prostorija zračne luke Memmingen. Pretpostavlja se da je djevojka već ubijena u nedjelju navečer, rekao je glasnogovornik policije. Nakon otkrića, policija je slijedila prve tragove

“Oni su se poznavali”, rekao je o dvojici njemačkih osumnjičenika i djevojci koja je ubijena. Međutim, istražitelji isprva nisu dali nikakve informacije o točnoj vezi u kojoj su bili. Istražitelji u početku nisu rekli zašto je muškarac “poznat policiji”.

Još se ne može reći je li 16-godišnjakinja stradala na “lokaciji” u blizini zračne luke. U ponedjeljak navečer policijski službenici su baterijskim svjetiljkama pročešljali šumu u blizini mjesta i tražili tragove.
Roditelji djevojčice u ponedjeljak su obavijestili policiju da njihova kći nije bila dostupna od nedjelje navečer. Osumnjičeni će u utorak biti izvedeni pred suca.

IZVORFocus
Prethodni članakIncidencija eksplodirala: Nema više kreveta za intenzivnu njegu
Sljedeći članakŠtrajk u klinikama: Stotine radnika štrajkaju u Münchenu
Ne gledaj me tako dok se ludi snovi množe...