Connect with us

Tenis

United Cup: Hrvatska – Argentina 5-0

Objavljeno

on

Tenis

Hrvatska teniska reprezentacija pobijedila je Argentinu s 5-0 u dvoboju skupine F United Cupa, ekipnog mješovitog natjecanja u australskom Perthu. 

Petra Martić pobijedila je Argentinku Nadiu Podorsku sa  6-2, 4-6, 6-1 i donijela Hrvatskoj pobjedu, potom je Borna Gojo (ATP-144) svladao 75. igrača svijeta Federica Coriu s  7-6 (5), 6-4, da bi konačnih 5-0 donio par Gojo-Tara Wuerth slavljem nad Podoroskom i Etcheverryem 1-6, 6-4, 10-4.

Jučer je hrvatska teniska reprezentacija povela s 2-0 protiv Argentine u skupini F. Donna Vekić je u prvom dvoboju pobijedila Argentinku Mariu Carle s 6-0, 6-4 za 70 minuta igre, a da bi drugi bod donio Borna Ćorić trijumfom nad Franciscom Cerundolom 7-5, 6-4.

U ovoj skupini je i Francuska, koja je ranije svladala Argentinu s 5-0.Pobjednik skupine F bit će poznat u sljedeća dva dana nakon susreta između Hrvatske i Francuske.

U ponedjeljak Borna Ćorić dočekuje Arthura Ridnerknecha, a Donna Vekić ide na Alice Cornet, dok u utorak Gojo igra protiv Adriana Manarina, a Petra Martić s Caroline Garcia.

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook