Connect with us

Rukomet

Veselin Vujović zgrožen ponašanjem rukometaša Gidsela

Objavljeno

on

Hrvatska je jučer u napetoj utakmici nerješim rezultatom završila susret s Danskom. U zanimljivoj utakmici koju su obilježile gruba igra Danaca i sudske pogreške u korist Danaca, danski rukometaš Gidsel se pobrinuo da zasjeni sve nesportskim ponašanjem.

Rukometni velikan Veselin Vujović pohvalio je igru Hrvatske, te kritizirao suđenje. Danska je podcijenila Hrvatsku, smatra Vujević, te dodaje da se Hrvatska nikad ne smije podcijeniti.

“Utakmica je bila predivna, bolju nismo mogli poželjeti, no sve mi je uspio pokvariti onaj Gidsel. Taj mali miš uništio mi je utakmicu. Ruku ti pruža Domagoj Duvnjak, jedan od najvećih u povijesti, a ti, jadniče jadni, ne želiš prihvatiti ispriku.

Goran Šprem, stručni komentator RTL-a, također je oštro osudio nesportsko ponašanje Gidsela. ‘Nikad nećeš biti veliki igrač, a dobit će još batina”, poručio je Šprem.

Gidsel je često teatralno padao pokušavajući prisiliti suce na strože kazne za suđenje, a nije se htio pozdraviti s rukometašima i na početku utakmice.

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook