Connect with us

Glazba

VINTAGE TROUBLE: Rock seansa za pamćenje

Objavljeno

on

Vintage Trouble
Foto: D. Đukić

Američki band Vintage Trouble iz Los Angelesa su u sklopu svoje europske turneje pod nazivom Juke Joint Gems nastupili u klubu Backstage u Münchenu, što je ujedno bio i jedini koncert u Njemačkoj, a mi to nikako nismo htjeli propustiti.

Ljetna turneja ponovno nam je dovela ovaj sjajni band koji svojom fuzijom soula, bluesa, rocka a prvenstveno snažnom scenskom energijom, plijeni pozornost svih ljubitelja dobre glazbe.

Priliku za zagrijavanje minhenske publike dobili su Bonnie & the Groove Cats  koji su izmamili simpatije publike svojim old school rock izvedbama.

Ovo je treći samostalni nastup Vintage Troublea u Münchenu a peti ukupno ako dodamo nastupe kao predgrupa na dva koncerta AC/DC-ja 2015. na Olympia stadionu.

U sat i 40 minuta furiozne svirke i karizmatičnog nastupa frontmena Ty Taylora nitko nije otišao kući ravnodušan.

Oglasi

Pandemijska pauza je očito dala svoj danak tako da mala zamjerka ide na relativno manji broj publike koji je pohodio ovaj koncert. Šteta, jer svaki istinski zaljubljenik u dobru živu rock glazbu bi definitivno trebao pogledati ovaj rock kvartet uživo.

Band je pandemijsku stanku iskoristio za stvaranje novih audio materijala koje očekujemo uskoro, i naravno, veselimo se novom susretu.

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook