Connect with us

Promotivni članak

WE & WE GmbH- Specijalist za medicinsko osoblje

Objavljeno

on

Medicinski djelatnici

KOREKTAN ODNOS ZASNOVAN NA POVJERENJU

WE & WE GmbH osnovali su 2022. Karin i Franz J. Wenus u Münchenu. Od samog početka su se nametnuli otvorenim i poštenim pristupom prema poslu i radnicima. Kao pružatelj kadrovskih usluga u medicinskoj branši istaknuli su se fer odnosom i iznadprosječnim plaćama.

U uredu u Oberhachingu pokraj Münchena svakodnevno obrađuju zahtjeve i prijave sve većeg broja kandidata koji upravo preko njih žele pronaći novo radno mjesto ili promijeniti postojeće.

Rade na način povezivanja između tvrtke i zaposlenika. WE & WE GmbH surađuju s vama i velikim brojem bolnica, klinika i ostalih zdravstvenih ustanova diljem Njemačke. Pristup promatranja svih uključenih u proces zapošljavanja, kako pojedinaca, tako i pronalaženja najkvalitetnijeg zajedničkog partnera, čini ih jedinstvenima. Ljudi svih profesija cijene ih kao sigurnog poslodavca. Korisnici im sve više ukazuju svoje povjerenje.

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

Svoju stručnost temelje na više od 30 godina iskustva u općem upravljanju i menadžmentu. Kao tvrtka kojom upravlja vlasnik, nude izvrsnu uslugu s kratkim rokovima donošenja odluka. Pri odabiru osoblja uzimaju u obzir sistemski pristup. Na taj način osiguravaju da su radna mjesta precizno popunjena i da se kvalificirani zaposlenici raspoređuju brzo i efikasno.

KVALIFICIRANO MEDICINSKO OSOBLJE

Kvalificirano medicinsko osoblje, medicinske sestre, medicinska braća i liječnici, u ovoj tvrtci mogu očekivati vrhunski tretman i vrhunska primanja.

Oglasi

Medicinske sestre s Urkunde mogu očekivati brutto satnicu od 25 pa do čak 30 eura po satu, ovisno o kvalifikacijama i dodatnim školovanjima. Naravno, uz to idu i svi dodaci za rad vikendom, praznicima i sl. Tvrtka se odlikuje i po tome što u sustavu “zeit arbeita” zaposlenike angažira samo na jedno mjesto.

Ukoliko želite postati dio WE & WE zajednice slobodno im se obratite. Ako imate dodatnih pitanja, želite bolje radno mjesto ili ste samo znatiželjni. Imaju podršku i na jezicima bivše Jugoslavije.

WE & WE GmbH

People + Care = Health

Kolpingring 18

Oglasi

82041 Oberhaching


T. +49 (0) 89 60068380
bewerbung@we-und-we.de

Podrška na našem jeziku:

Dejan Đukić – recruiter München

0160-93875007 dejan.dukic@we-und-we.de

Oglasi
Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook