Naslovnica Izdvojeno Work HR Solutions – specijalist za medicinski personal -PUTOKAZ predstavlja

Work HR Solutions – specijalist za medicinski personal -PUTOKAZ predstavlja

Specijalisti u medicinskoj branši.

72
0
  • Work HR Solutions iz Grunwalda kod Minhena upošljava i posreduje medcinski personal
  • iznadprosječna primanja
  • slušaj Radio Putokaz

KOREKTAN ODNOS ZASNOVAN NA POVJERENJU

Medicinska sestra

Work | hr-solutions GmbH osnovali su 2017. Franz J. Wenus i Gregor Zinsmeister u Münchenu. Od samog početka su se nametnuli otvorenim i poštenim pristupom prema poslu i radnicima. Kao pružatelj kadrovskih usluga u medicinskoj branši istaknuli su se sa fer odnosom i iznadprosječnim plaćama.
U uredima u Grünwaldu, Stuttgartu, Kölnu svakodnevno obrađuju zahtjeve i prijave sve većeg broja kandidata koji upravo preko njih žele da pronađu novo radno mjesto ili promjene postojeće.

Posredovanje liječnika

Rade po sistemu povezivanja između tvrtke i zaposlenika. Work HR Solutions surađuju sa vama i sa velikim brojem bolnica, klinika i ostalih zdravstvenih ustanova širom Njemačke. Pristup promatranja svih uključenih u proces zapošljavanja kako pojedinaca tako i pronalaženja najkvalitetnijeg zajedničkog partnera čini nas jedinstvenima. Ljudi svih profesija cijene ih kao sigurnog poslodavca. Kupci im sve više ukazuju svoje povjerenje.

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

Svoju stručnost temelje se na više od 30 godina iskustva u općem upravljanju i managmentu. Kao tvrtka kojom upravlja vlasnik, nude vam izvrsnu uslugu s kratkim putovima donošenja odluka. Pri odabiru osoblja uzimaju u obzir sistemski pristup. Na taj način osiguravaju da su radna mjesta precizno popunjena i da se kvalificirani zaposlenici raspoređuju brzo i glatko.

KVALIFICIRANI MEDICINSKI PERSONAL

Kvalificirani medicinski personal, medicinske sestre, medicinska braća, liječnici u ovoj firmi može očekivati vrhunski tretman i vrhunska primanja.

Zadovoljni uposlenici

Medicinske sestre sa Urkunde mogu očekivati brutto satnicu od 25 pa do čak 30 eura po satu ovisno o kvalifikacijama i dodatnim školovanjima. Naravno uz to idu i svi dodatci sa rad vikendom, praznicima i slično. Firma se odlikuje i po tome što u sustavu “zeit arbeita” uposlenike angažira samo na jedno mjesto.

Ukoliko želite postati dio Work@Hr Solution zajednice slobodno im se obratite. Ako imate dodatnih pitanja, želite bolje radno mjesto ili ste samo znatiželjni. Imaju podršku i na jezicima bivše Jugoslavije.

CENTRALA GRÜNWALD

work@hr-solutions GmbH
Südliche Münchner Straße 46
82031 Grünwald
Deutschland
T. +49 (0) 89 60068380
info@work-hr.de

Podrška na našem jeziku:

Dejan Đukić – recruiter Minhen

0160-93875007 dukic@work-hr.de

OFFICE STUTTGART

Neue Weinsteige 47/49
70180 Stuttgart
T. +49 (0) 711 161299-71
healthcare@work-hr.de

Radomir Balaban – recruiter Stuttgart

0151-24507582 balaban@work-hr.de

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.