Naslovnica Marketing WORK HR SOLUTIONS – Specijalist za medicinsko osoblje

WORK HR SOLUTIONS – Specijalist za medicinsko osoblje

Specijalisti u medicinskoj branši.

  • Work HR Solutions iz Grunwalda kod Münchena zapošljava i posreduje medcinsko osoblje
  • iznadprosječna primanja

KOREKTAN ODNOS ZASNOVAN NA POVJERENJU

Work@HR Solutions, WORK HR SOLUTIONS – Specijalist za medicinsko osoblje
Medicinska sestra

Work | hr-solutions GmbH osnovali su 2017. Franz J. Wenus i Gregor Zinsmeister u Münchenu. Od samog početka su se nametnuli otvorenim i poštenim pristupom prema poslu i radnicima. Kao pružatelj kadrovskih usluga u medicinskoj branši istaknuli su se sa fer odnosom i iznadprosječnim plaćama.
U uredima u Grünwaldu, Stuttgartu, Kölnu, svakodnevno obrađuju zahtjeve i prijave sve većeg broja kandidata koji upravo preko njih žele pronaći novo radno mjesto ili promijeniti postojeće.

Work@HR Solutions, WORK HR SOLUTIONS – Specijalist za medicinsko osoblje
Posredovanje liječnika

Rade po sistemu povezivanja između tvrtke i zaposlenika. Work HR Solutions surađuju s vama i velikim brojem bolnica, klinika i ostalih zdravstvenih ustanova širom Njemačke. Pristup promatranja svih uključenih u proces zapošljavanja, kako pojedinaca, tako i pronalaženja najkvalitetnijeg zajedničkog partnera, čini nas jedinstvenima. Ljudi svih profesija cijene ih kao sigurnog poslodavca. Korisnici im sve više ukazuju svoje povjerenje.

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

Svoju stručnost temelje na više od 30 godina iskustva u općem upravljanju i menadžmentu. Kao tvrtka kojom upravlja vlasnik, nude izvrsnu uslugu s kratkim rokovima donošenja odluka. Pri odabiru osoblja uzimaju u obzir sistemski pristup. Na taj način osiguravaju da su radna mjesta precizno popunjena i da se kvalificirani zaposlenici raspoređuju brzo i efikasno.

KVALIFICIRANO MEDICINSKO OSOBLJE

Kvalificirano medicinsko osoblje, medicinske sestre, medicinska braća i liječnici, u ovoj firmi može očekivati vrhunski tretman i vrhunska primanja.

Work@HR Solutions, WORK HR SOLUTIONS – Specijalist za medicinsko osoblje
Zadovoljni zaposlenici

Medicinske sestre sa Urkunde mogu očekivati brutto satnicu od 25 pa do čak 30 eura po satu ovisno o kvalifikacijama i dodatnim školovanjima. Naravno uz to idu i svi dodaci za rad vikendom, praznicima i sl. Firma se odlikuje i po tome što u sustavu “zeit arbeita” zaposlenike angažira samo na jedno mjesto.

Ukoliko želite postati dio Work@Hr Solution zajednice slobodno im se obratite. Ako imate dodatnih pitanja, želite bolje radno mjesto ili ste samo znatiželjni. Imaju podršku i na jezicima bivše Jugoslavije.

CENTRALA MUENCHEN

work@hr-solutions GmbH
Bajuwarenring 21
82041 Oberhaching
Deutschland
T. +49 (0) 89 60068380
muenchen@work-hr.de

Podrška na našem jeziku:

Dejan Đukić – recruiter München

0160-93875007 dukic@work-hr.de

OFFICE STUTTGART

Neue Weinsteige 47/49
70180 Stuttgart
T. +49 (0) 711 161299-71
stuttgart@work-hr.de

Prethodni članakNova corona pravila od petka u Münchenu
Sljedeći članakCRNO ZLATO: Gdje je najbolja kava u Münchenu?
Dijaspora online / Online klub modernih nomada