Connect with us

Bavarska

Zračna luka München nastavila letove, željeznički promet još poremećen

Objavljeno

on

Minhenska zračna luka nastavila je letove u nedjelju u 6 sati ujutro, nakon što je bila zatvorena zbog obilnih snježnih oborina, objavila je operativna kompanija na svojoj internetskoj stranici. 

Međutim još će biti ograničenja u zračnom prometu, rekla je tvrtka. Savjetovano je da putnici provjere status svojih letova prije puta.

Letovi su privremeno bili obustavljeni u subotu zbog intenzivnog zimskog vremena u južnoj njemačkoj pokrajini Bavarskoj.

Obilne snježne oborine paralizirale su pogotovo velike dijelove južne Njemačke, uključujući željeznički promet. 

Glasnogovornica njemačkog željezničkog operatera Deutsche Bahn upozorila je da se očekuju velika ograničenja u željezničkom prometu u južnoj Njemačkoj do ponedjeljka.

Oglasi

Promet na glavnom željezničkom kolodvoru u Münchenu u nedjelju ujutro i dalje je u zastoju za koji se očekuje da će trajati najmanje do 10 sati ujutro.

Promet se tijekom noći normalizirao na cestama u južnoj Bavarskoj. Vlasti su izvijestile samo o manjim nesrećama.

“Nekoliko je stabala ipak palo, ali bilo je samo nesreća s branicima”, rekao je u nedjelju ujutro glasnogovornik policijskog sjedišta Gornje Bavarske – jug.

Zimsko vrijeme nije pogodilo samo Bavarsku. Problema povezanih s vremenom bilo je i na cestama u nekim područjima u sjevernoj Njemačkoj.

Za velike dijelove Bavarske u nedjelju se ne predviđa novi snijeg, ali u istočnim niskim planinskim lancima i u Alpama očekuje se nekoliko centimetara novog snijega.

Oglasi

Južno od Dunava temperature bi se ponegdje mogle spustiti na minus 10 do minus 15 stupnjeva.

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook