Connect with us

Putovanja

Zrakoplovom između Rijeke i Münchena četiri puta tjedno

Objavljeno

on

Zračna luka Rijeka
foto: Rijeka Airport

Dobre vijesti stižu za putnike koji traže vezu prema Hrvatskoj, točnije Kvarneru, a žele putovati zrakoplovom. Zračna luka Rijeka ovog će ljeta biti povezana s Münchenom četiri puta tjedno, a na navedenoj liniji prometovat će kompanije Croatia Airlines i Lufthansa.

Zračna luka Rijeka objavila je ljetni red letenja u kojem je najavljena i ponovna uspostava redovne linije Croatia Airlinesa između Rijeke i Münchena, a na liniji će prometovati i njemačka Lufthansa, prenosi Croatian Aviation.

Hrvatska nacionalna zrakoplovna kompanija Croatia Airlines od 1. svibnja obnavlja promet na redovnoj liniji između Rijeke i Münchena koja će u prometu biti tri puta tjedno, i to utorkom, četvrtkom i nedjeljom, sve do kraja ljetnog reda letenja, odnosno 27. listopada ove godine.

Zbog suradnje s Lufthansom ova linija donosi mnoge pogodnosti putnicima jer na neki način ulazi u mrežu letova njemačkog avioprijevoznika pa su moguća povezivanja do različitih destinacija, što u turističkoj sezoni putnicima najviše i odgovara.

Zrakoplovom iz Rijeke uskoro i do Frankfurta

Lufthansa će između Münchena i Rijeke prometovati jednom tjedno, i to subotom, u razdoblju od 4. lipnja do 29. listopada u poslijepodnevnim satima, što čini ukupno četiri leta tjedno na ove dvije destinacije.

Oglasi

Također, ovog će ljeta biti dostupan i značajan broj letova iz Frankfurta, kao i niz drugih linija, pa će tako Rijeka biti povezana s puno više odredišta nego što je to sada.

Karte za spomenute letove dostupne su na službenoj web stranici Croatia Airlinesa i Lufthanse, a ukoliko planirate let savjetujemo ranije rezervacije zbog velike potražnje, pogotovo u ljetnim mjesecima.

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook