Bivši pjevač One Directiona, Liam Payne pronađen mrtav

Maja Grbeša avatar
One Direction i Liam Payne

Britanski pjevač i bivši član megapopularnog boy benda One Direction, Liam Payne (30), pronađen je mrtav u dvorištu hotela u Buenos Airesu, prema izvještajima argentinskih medija. Tragedija se dogodila nakon što je navodno pao s trećeg kata hotela, a liječnici su mogli samo konstatirati smrt. Detalji o tome je li riječ o nesreći ili namjernom činu za sada nisu poznati.

Nekoliko trenutaka prije incidenta, osoblje hotela prijavilo je policiji kako je uočilo “agresivnog muškarca pod utjecajem droga ili alkohola”. Prema službenim informacijama, Payne je imao ozljede nespojive sa životom, te pokušaji reanimacije nisu bili mogući.

Policija je za lokalne medije izjavila: “Nažalost, imao je ozljede nespojive sa životom, morali smo konstatirati smrt.”

Tko je bio Liam Payne?

Rođen 29. kolovoza 1993. u Wolverhamptonu, Velika Britanija, Liam James Payne postao je globalno prepoznat kao član grupe One Direction. Njegov glazbeni put započeo je 2008. godine, kada je prvi put sudjelovao na audiciji za britansku televizijsku seriju The X Factor. Nakon što je bio eliminiran iz natjecanja, Payne se ponovno vratio 2010. godine, kada je postao dio benda zajedno s Harryjem Stylesom, Niallom Horanom i Louisom Tomlinsonom.

Grupa je postala jedan od najprodavanijih boy bendova svih vremena, a Payne je bio prepoznat kao jedan od glavnih tekstopisaca, posebno zaslužan za pjesme na trećem i četvrtom albumu grupe. Iako se One Direction raspao 2016. godine, Payne je nastavio samostalnu karijeru, izdajući nekoliko uspješnih singlova i albuma.

Njegova smrt šokirala je obožavatelje širom svijeta, a mnogi su izrazili sućut i žaljenje na društvenim mrežama.

MOŽDA ĆE TE ZANIMATI