Muškarac ukrao vozilo za čišćenje i provozao se kroz centar Münchena

Katarina Vladogorec avatar
Ilustracija kamiona gradske citoce u Minhenu

Kad mislite da ste sve vidjeli, Minhen uvijek uspijeva iznenaditi. Ovaj put, priča postaje zanimljivija nego što se očekivalo – muškarac je ukrao vozilo za čišćenje i provozao se kroz centar grada. Ne, nije u pitanju nikakav novi plan za održavanje gradske čistoće, već pravi mali filmski scenarij.

Policija je bila brza, ali sigurno nisu očekivali da će juriti za vozilom koje inače polako prolazi ulicama. Ovaj “vozač” imao je sasvim drugačije planove – brzina mu očito nije bila prepreka, a ni sam izbor vozila nije ga omeo u misiji kroz gradske ulice.

Prolaznici su bili zbunjeni, jer nije baš uobičajeno vidjeti vozilo za čišćenje kako prolazi kroz grad u vozačkom “stilu”. Možda je htio ostaviti svoj trag na cestama, a možda je samo tražio način kako da izbjegne gradske gužve – na vrlo kreativan način.

Na kraju, policija je uspjela zaustaviti ovu neobičnu vožnju. Vozač se ponašao kao da se ništa posebno nije dogodilo, dok su policajci i prolaznici ostali bez riječi. Nije jasno što je točno motiviralo ovu akciju, ali jedno je sigurno – ovo je jedna od onih priča koju će se dugo prepričavati u Minhenskim kafićima.

MOŽDA ĆE TE ZANIMATI