Connect with us

Promotivni članak

LED OŠTETIO AUTO: Što pokriva osiguranje?

Objavljeno

on

Ovih dana smo svjedoci čestih oluja praćenih tučom koja može oštetiti vozila. Donosimo što pokriva koje osiguranje u Njemačkoj.

Ako imate samo osiguranje od odgovornosti za motorna vozila, štetu od tuče na automobilu morate platiti iz vlastitog džepa“, objašnjava stručnjak za osiguranje Straub. U tom će slučaju šteta biti nadoknađena samo ako ste sklopili djelomično kasko osiguranje (Teilkasko). Ali i ovdje vrijedi sljedeće: Obratite se osiguravajućem društvu što je prije moguće – i ni pod kojim uvjetima nemojte sami naručiti popravak.

Potpuni kasko pokriva sve troškove. Inače, štetu uzrokovanu poplavom – na primjer ako se automobil nalazi na potpuno podzemnom parkiralištu – pokriva samo kasko osiguranje.

Oglas

Moram li staviti automobil u garažu kad ima tuče?

Ako imate garažu, a to vam daje popust kod osiguravajućeg društva, svakako biste trebali staviti vozilo u garažu kada postoji službeno upozorenje na tuču u nekoj regiji, savjetuje stručnjak za osiguranje Straub. Tada će osiguranje u svakom pojedinačnom slučaju provjeriti je li šteta mogla biti spriječena – a ako je to slučaj, korist će najvjerojatnije smanjiti za 100 posto.

Velika ponuda prikladnih osiguranja se može pronaći u ponudi Muenchen City Immobilien kod gospođe Jenny Warbenow (govori naš jezik)

Marlene-Dietrich-Straße 22
80636 München
Telefon: +49 176 3130 86 94
Mail: m-city-immobilien@web.de

Oglas
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Continue Reading
Oglas

Oglas

Najave

Oglas

Blog

Oglas

Facebook