Connect with us

Glazba

35 GODINA KARIJERE: Hladno pivo slavi serijom koncerata

Objavljeno

on

Hladno pivo
Hladno pivo

Jedan od najvećih hrvatskih rock bendova Hladno Pivo kroz 2022. slavi 35 godina karijere serijom od 35 koncerata, a središnja proslava i vrhunac turneje zakazan je u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu u petak, 14. listopada, najavio je organizator koncerta agencija LAA.

Hladno Pivo će u svom gradu obilježiti dugih 35 godina djelovanja velikim dvoranskim koncertom na lokaciji za koju ih vežu neke od najljepših uspomena.

Malu dvoranu Doma sportova već su ranije rasprodali, i to dva dana, početkom 2018. godine kada su odsvirali odvojene koncerte s različitim set listama. Ovoga puta publiku očekuje svirka od dva i pol sata, a bend će protresti kompletnu pjesmaricu i proći kroz cijelu karijeru.

Koncert povodom velike obljetnice uz hitove iz svih faza karijere podrazumijeva da će bend okupiti nekoliko generacija fanova Hladnog Piva.

Jurnjavu kroz 35 impresivnih godina Hladnog Piva obilježavaju neke od najvažnijih pjesmama s albuma “Džinovski”, “G.A.D.”, “Desetka” ili “Knjiga žalbe” i “Svijet glamura”. To znači da će se na koncertima čuti “Fur immer punk”, “Zimmer frei”, “Trening za umiranje”, “Sarma”, “Politika”, “Šank”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Svijet glamura”, “Teško je ful biti kul”, “Šamar”, “Ezoterija”, “Soundtrack za život”, “Nije sve tako sivo”, “Konobar”, “Samo za taj osjećaj”, ”Mojoj majici”, ”Ne volim te”, ”Na ovim prostorima”, ”Bačkizagre stuhpa šeja” i ”Trening za umiranje”.

Oglasi

Bend koji je svoj prvi koncert odsvirao 1988. u Kumrovcu postao je jedan od najvećih i najvažnijih hrvatskih bendova. Kroz svo to vrijeme band iz Gajnica uspio je progurati punk rock na vrhove top lista, iskrojiti glazbenu povijest kompletne regije i underground zvuk izvući iz klubova u dvorane i na stadione.

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Handyshop Augustenstraße

Najave

Oglasi

S&P Auto Service

Blog

Oglasi

Facebook