Connect with us

Radio modernih nomada

Ono što čini život domaćih kreativnih ljudi u dijaspori su zanimljive i korisne teme, odličan odabir glazbe i puno dobre zabave. Sve to možete čuti u programu Radio Putokaza.

Radio Putokaz nastao je u Münchenu u lipnju 2018. zahvaljujući emitiranju radijske emisije “Putokaz” na Substanz FM radiju koji je omogućio da se i glas naše dijaspore čuje u ovom dijelu Njemačke, a zahvaljujući spomenutoj emisiji koja je svakog petka okupljala ljude iz dijaspore, kao i poznate kreativce i zanimljive goste, pokrenut je i 24-satni radijski program online kojega i danas možete slušati.

Prvi domaći radio u Münchenu

Radio Putokaz je prvi domaći radio u Münchenu i zapravo jedini koji kreira programske sadržaje, ima svoju tradiciju i kontinuitet zahvaljujući radijskoj ekipi koja projektima pristupa kreativno i profesionalno.

Uz prepoznatljiv slogan “radio modernih nomada”, Putokaz je našim iseljenicima u Münchenu donio puno više. Prije svega, tu je internetski portal putokaz.eu, društvene mreže na kojima svakodnevno komuniciramo s čitateljima i slušateljima, ali i kreativni, zabavni i edukativni sadržaji koje implementiramo i putem našeg YouTube kanala.

Kreativni autori i profesionalnost bez cenzure

Putokaz okuplja kreativne i stručne pojedince iz medijskog, novinarskog, glazbenog i intelektualnog kruga djelovanja koji zajedničkim radom upotpunjuju priču našeg projekta izražavajući stav i profesionalnost uz puno dobre zabave i druženja, a sve to bez cenzure i bilo kakvog opterećenja. Tu smo da se družimo, pomognemo korisnim informacijama i savjetima, prenesemo svijetu našu poruku i u svemu tome dobro se zabavimo i provedemo kvalitetno vrijeme uz radio, web portal, video izdanja i ostale kreativne sadržaje.

Ono po čemu se razlikujemo od ostalih su naši autentični autorski radovi, bilo da se radi o radijskim emisijama, novinarskim člancima ili video produkciji. Također, nismo “isključivi medij” i okupljamo sve one koji govore nama razumljivim jezikom, bez obzira iz koje zemlje dolaze, a to ćete prepoznati i po glazbi, emisijama, sadržajima na portalu i na kraju krajeva po nama samima. Netrpeljivost, nasilje, mržnja i ostale slične stvari kod nas imaju nultu stopu tolerancije i na to smo posebno ponosni.

Putokaz je prije svega referenca svima onima koji su napustili svoje domove i došli u dijasporu, kao i onima koji se pripremaju na taj korak, baš na način kakav želimo biti – putokaz prema boljem sutra.

Kvalitetna glazba

Glazba je ono o čemu posebno vodimo računa. U našem programu emitiramo isključivo “ručno biranu glazbu” koja ima svoju kvalitetu i koja je prije svega usmjerena modernim i urbanijim nomadima, no osim toga, kod nas ćete čuti i kvalitetnu tradicijsku, ali i potpuno necenzuriranu glazbu.

Kreativne autorske emisije

U našem programu nema politike i zamarajućih tema, teškog nacionalizma ili bilo kakvih sadržaja zbog kojih je većina naših iseljenika zapravo i napustila svoje krajeve. Ako već ne možemo u svojim državama funkcionirati i izražavati se slobodno, činimo to u dijaspori. Govorimo svakodnevnim, “narodskim” jezikom, imamo svoj stav i jasno ga iznosimo.

Ne opterećujemo se vijestima i teškim temama, najviše uživamo u dobroj mjuzi i zabavi, trudimo se svima uljepšati svakodnevicu i to nam, moramo priznati, baš dobro ide.

Iz dana u dan sve nas je više, a ako nam se želite pridružiti i biti dio ove kreativne i zabavne ekipe javite nam se i postanite dio najbolje ekipe u dijaspori, slušajte naš radio, čitajte nas na portalu i pratite na društvenim mrežama.

Putokaz je uvijek tu za vas!

Oglasi

Radio Putokaz Live stream

Oglasi

Dentum

Oglasi

Tamburaški radio

Blog

Oglasi

Facebook